Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

22-23 d’octubre.

CE Europa 0-3 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 7)

Domini de principi a fi del conjunt de Dani Pérez, que li va servir per tornar al camí de la victòria. Gols de Carles, Luisao i Pons. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CD Ebro.

Juvenil B 2-0 Lleida Esportiu (Lliga Nacional, jornada 5)

Va haver de treballar el conjunt d’Alfonso Ortega per fer-se amb la victòria. Malgrat tenir ocasions a favor, el marcador no es va moure fins a la segona part, en els minuts 47 i 85, gràcies al doblet d’Ibai. Dissabte que ve, desplaçament al camp del FC Martinenc.

Juvenil C 3-1 Fundació Base Reus (Preferent, jornada 5)

Primer i merescut triomf de la temporada per als nois de Víctor Irala. Després d’una bona primera mitja hora, els verds es van anar vencent al descans gràcies al gol d’Alejandro. Ja en la segona meitat, la igualtat es va apoderar del partit i els visitants van empatar, però en la recta final un doblet d’Izan va permetre deixar els 3 punts al Nou Municipal. Dissabte que ve, visita al camp del CE Manresa.

Nàstic de Tarragona 3-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 5)

Derrota a domicili del conjunt de Carlos Roa. Els locals es van avançar en el tram inicial de partit i van fer el segon al començament del segon temps. Amb 2-0 en el marcador, els verds van retallar distàncies mitjançant Iker però de nou el Nàstic va marcar per sentenciar. La pròxima jornada, duel a casa contra la UE Sant Andreu.

Cadet B 1-1 UE Rapitenca (Preferent, jornada 5)

Punt positiu del Cadet B davant un rival de la part alta de la taula. Els visitants es van posar per davant prop de la mitja hora i es van anar amb avantatge al descans. Ja en la segona meitat, els de Sergi Carrasco van aconseguir empatar mitjançant Sergio. Diumenge que ve, visita al camp del CF Martorell.

Infantil A 5-1 EC Granollers (Divisió d’Honor, jornada 5)

Primer triomf de la temporada a casa per als verds, que van realitzar un seriós partit i van ser molt efectius. Els gols, obra d’Adri Cuadrado (x3), Adri Benito i Martí. Dissabte que ve, visita al camp de l’At.  Segre.

CE L’Hospitalet 3-0 Infantil B (Preferent, jornada 5)

Tot i el resultat, molt bona primera meitat dels verds. Amb el marcador de 0 a 0 al descans, els locals es van mostrar superiors en el segon temps i van deixar els 3 punts al seu estadi. La pròxima jornada, duel a casa davant el FC Martinenc.

Fundació 0-8 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 3)

Nova victòria dels verds, que continuen en el lloc més alt de la taula amb ple de victòries. La setmana vinent, duel a casa contra l’Abrera.