Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

15-16 d’octubre.

Juvenil A 1-1 CD San Francisco (Divisió d’Honor, jornada 6)

El conjunt de Dani Pérez va tenir ocasions i va aconseguir avançar-se en el marcador en el tram final de partit mitjançant Bobi, no obstant això, els visitants van aconseguir l’empat en l’afegit. La setmana vinent, desplaçament al camp del CE Europa.

Girona FC 0-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 4)

Partit molt complet dels nois d’Alfonso Ortega en un escenari de gran exigència. Onan va avançar els verds en l’equador del primer temps i fins i tot el marcador va poder ser més ampli al descans. En la segona meitat, l’equip es va quedar amb un jugador menys per expulsió i va saber defensar a la perfecció el mínim avantatge. Dissabte que ve, duel a casa contra el Lleida Esportiu.

Escola Valls 2-2 Juvenil C (Preferent, jornada 4)

Va començar per sota en el marcador el conjunt de Víctor Irala; amb l’1-0 es va arribar al descans. A l’inici del segon temps, els verds van fallar un penal i poc després van aconseguir igualar mitjançant Eugenio. Uns minuts després, els locals van tornar a posar-se per davant però el Cornellà va respondre amb el definitiu 2 a 2, obra d’Alejandro. Diumenge que ve, duel a casa davant la Fundació Base Reus.

Cadet A 2-2 Fundació Base Reus (Divisió d’Honor, jornada 4)

Bona primera meitat de l’equip, que va aconseguir marcar per anar-se al descans vencent per la mínima gràcies al gol d’Eric. Tot just començar la segona meitat, també obra d’Eric, va arribar el 2-0. Però els visitants, lluny de rendir-se, van aconseguir empatar el partit en menys de deu minuts. La setmana vinent, desplaçament al camp del Nàstic de Tarragona.

Nàstic de Tarragona 2-3 Cadet B (Preferent, jornada 4)

Partit complet i molt seriós dels nois de Sergi Carrasco. Els verds es van avançar ràpidament en el marcador mitjançant Unai però als pocs minuts va empatar el Nàstic. Uns minuts després, prop del descans, el Cornellà es va tornar a posar per davant en el marcador mitjançant Yihlan, però el Nàstic va tornar a situar les taules. Ja en la segona meitat, Armando es va encarregar de marcar per sumar els 3 punts. Dissabte que ve, duel a casa contra la UE Rapitenca.

Nàstic de Tarragona 1-2 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 4)

Partit amb molt de ritme el que es va disputar a Tarragona. Els verds es van avançar en el marcador mitjançant Mateo i van aconseguir arribar amb avantatge al descans. En la segona meitat, el Nàstic va aconseguir empatar però pocs minuts després, de nou l’equip, mitjançant Xus, va establir el segon i definitiu 1 a 2. Dissabte que ve, duel a casa contra el Granollers.

Infantil B 0-0 Fundació Badalona (Preferent, jornada 4)

Partit treballat i igualat davant un gran rival. Malgrat tenir oportunitats, cap dels dos equips va aconseguir marcar. La setmana vinent, visita al camp del CE L’Hospitalet.

Aleví A 13-1 Colegio Alemán (Tercera Divisió, jornada 2)

Superioritat i segona victòria de la temporada per als nois dirigits per Junior Lujan, que en la primera jornada també van vèncer el seu partit contra la Peña Recreativa Sant Feliu.