Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

1-2 d’octubre.

RCD Espanyol 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 4)

L’equip de Dani Pérez, que va realitzar un partit molt seriós davant el líder invicte del grup, es va avançar en el marcador mitjançant Carles Garrido. Després d’estar amb avantatge en el marcador pràcticament tot el partit, els locals van empatar en el temps afegit arran d’una desafortunada acció. La pròxima jornada, nou desplaçament al camp del Girona FC.

Juvenil B 3-2 RCD Espanyol (Lliga Nacional, jornada 2)

Segona jornada i segon triomf per als d’Alfonso Ortega. Primera meitat molt seriosa de l’equip i avantatge, 2 a 1, gràcies al doblet d’Ibai. Ja en el segon acte, bon control del joc i tercer gol en la recta final, de nou obra d’Ibai. Els visitants van maquillar el resultat en l’últim minut. Dissabte que ve, nou partit al Nou Municipal davant la UE Sant Andreu.

Juvenil C 1-3 CF Vilanova (Preferent, jornada 2)

No va aconseguir sumar el conjunt de Víctor Irala en la seva estrena a casa. Malgrat dominar el partit, els verds no van ser efectius i van perdonar davant un rival que no va fallar en zona d’atac. Al descans, el marcador ja reflectia l’1 a 3. El gol del Cornellà, obra d’Izan Martínez. Diumenge que ve, nou partit al Nou Municipal davant el Cambrils Unió.

Cadet A 2-0 EF Gavà (Divisió d’Honor, jornada 2)

Primera victòria de la temporada per a l’equip que dirigeix Carlos Roa. De menys a més va ser el rendiment dels verds que, després d’una primera meitat sense gols, van haver d’esperar fins als segons 40′ per obrir el marcador. Gols d’Oscar i Iker. La pròxima jornada, desplaçament al camp del RCD Espanyol.

EF Base Calafell 2-0 Cadet B (Preferent, jornada 2)

Derrota del conjunt de Sergi Carrasco després d’encaixar un gol de penal i un altre d’acció d’estratègia en la recta final del primer temps. Per sota en el marcador, els verds van generar seriós perill i van tenir clares opcions de marcar però sense fortuna. Dissabte que ve, jornada a casa davant la Fundació Base Reus.

CE Europa 1-4 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 2)

Primera i contundent victòria del conjunt de Sergi Sánchez. Els verds es van posar 0 a 2 en el primer temps mitjançant Josep i Bruno però els locals van retallar distàncies abans del descans. Ja en el segon temps, el Cornellà va saber gestionar a la perfecció la situació i va sentenciar amb dos gols més, obra d’Adri Cuadrado i Adri Benito. Dissabte que ve, jornada a casa davant la Fundació Base Reus.

Infantil B 3-0 EF Premier Barcelona (Preferent, jornada 2)

Segona victòria de la temporada per als d’Adrián Guerrero. Partit intens i molt treballat de l’equip que va sentenciar en la primera meitat. Gols de Mateo, Max i David. La pròxima jornada, desplaçament al camp del CF Damm.