Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i una derrota.

Juvenil A 2-3 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 30)

Els nois de Ramiro González no van aconseguir sumar en un partit en el qual van mostrar una bona versió davant l’actual campió de lliga. Els visitants es van emportar la victòria amb un gol en l’últim sospir. Les dianes del Cornellà, obra de Finot i Gorriti. Dissabte que ve, visita al camp del Cerdanyola FC.

Juvenil B 2-2 UE Olot (Lliga Nacional, jornada 29)

El conjunt de Dani Pérez, que ve d’una molt bona dinàmica, va rescatar un punt davant l’Olot. Després d’avançar-se en el marcador mitjançant David, els visitants van remuntar en la recta final de partit, no obstant això, Bobi va aparèixer per situar el definitiu empat. Dissabte que ve, visita al camp del CF Badalona.

Juvenil C 2-0 AE Prat (Preferent, jornada 26)

El Cornellà de Víctor Irala, després de l’aturada de Setmana Santa, es va retrobar amb la victòria davant un rival que no va posar les coses fàcils. Ferrán, en el primer temps, i Tejada, en el tram final de partit, van ser els autors dels gols. Dissabte que ve, visita al camp de l’At. Segre

Cadet A 3-1 Cambrils Unió (Preferent, jornada 26)

La victòria d’aquesta jornada converteix als verds matemàticament en nou equip de Divisió d’Honor. Objectiu complert mancant 4 jornades per al final. Enhorabona a plantilla i cos tècnic. Diumenge que ve, visita al camp de la UE Castelldefels.

Lleida Esportiu 1-4 Cadet B (Preferent, jornada 26)

Excel·lent partit el que va realitzar el conjunt d’Antoni Teixidó, que va arribar al descans 0 a 2 gràcies als gols d’Iker i Daniel. En la segona meitat, més domini i altres dos gols, obra de Cheikh per partida doble. Cinquè triomf consecutiu. Dissabte que ve, jornada a casa contra el CE Berga.

Gimnàstic Manresa 1-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 26)

Important victòria de l’equip de David Milán en un escenari complicat. Amb el gol d’Armando en el tram inicial, l’equip va arribar amb avantatge al descans. Ja en el segon temps, gran rendiment dels verds que van situar el 0 a 2, obra de Raúl. Poc després, els locals van retallar diferències però en l’últim sospir Marc va sentenciar. Demà, l’equip recuperarà el seu partit pendent davant la UE Sant Andreu. I dissabte que ve, jornada a casa contra el CD Sant Gabriel.

Infantil B 1-1 CD Sant Gabriel (Preferent, jornada 26)

Duel intens i equilibrat que es va decidir en 5 minuts. Després del 0 a 0 al descans, els visitants es van posar per davant tot just començar el segon temps i el conjunt de Sergi Borrallo, uns minuts després, va aconseguir empatar. Diumenge que ve, visita al camp del Junior CF.