Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, dos empats i cap derrota.
Juvenil A 2-2 Gimnàstic Tarragona

Els de Miguel Ángel Samprón segueixen en línia ascendent. Fedda i Abde van remuntar el gol inicial dels visitants però Guillem Martínez, en el tram final, va establir l’empat definitiu en un duel marcat pel domini i la superioritat local.

Segre At. 1-2 Juvenil B

Estrena amb victòria d’Alfonso Ortega en la banqueta del Juvenil B. Javier López va avançar al Cornellà faltant mitja hora per al final però el Segre At. va poder empatar en el minut 81. Amb tot per decidir, Gerard Fernández va marcar el gol de la victòria a 5 minuts del final. Triomf vital.

FE Grama 2-2 Juvenil C

Els de Toni Pons, que debutava amb l’equip, no van poder sumar la victòria en la seva visita a Can Peixauet. Després d’anar 0 a 2 al descans gràcies als gols d’Ismael i Aleix, la FE Grama va empatar en el segon temps. Empat que manté al Juvenil C en zona mitjana amb 13 punts.

Segre At. 0-1 Cadet A

El solitari gol de Sergi Baldrich als 18 minuts de partit va ser suficient per aconseguir 3 punts molt importants. Amb aquest triomf, i a falta de disputar el partit davant el Girona (ajornat per pluja) els de Dani Pérez segueixen en dinàmica positiva.

Cadet B 6-1 Tortosa

Golejada del Cornellà davant l’últim classificat. El conjunt d’Alex Roca va ser superior en tot moment i va aconseguir els 3 punts gràcies als gols d’Adrián Bobi (x2), Mahamadou Baldi (x2), Xavi Moreno i Juan Ramón Torres.

EF San Pedro San Pablo 0-4 Infantil A

L’Infantil A va competir molt bé i va superar a l’últim classificat amb gols de Daniel Lluna (x2), Marc Scuri i Pol Pujol. D’aquesta manera, els de Pere Pérez van aconseguir la segona victòria consecutiva, que porta a l’equip fins a la setena posició de la taula.

Infantil B 4-1 Vila Olimpica

Victoria treballada del conjunt de David Milán després de quatre empats consecutius. El Cornellà es va avançar en el marcador gràcies al gol Mateo Sciancalepore en el minut 8, no obstant això, els visitants van empatar pocs minuts després. Abans del descans, els verds es van tornar a posar per davant mitjançant Alejandro Archs i ja en el segon temps, Manuel Vila i Ethan Torreira van sentenciar.