Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Una victòria, tres empats i tres derrotes.

Girona FC 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 23)

Els homes de Gonzalo Riutort van sumar un nou punt a domicili davant un rival de nivell. Baldrich va avançar l’equip als 20 minuts però els locals van aconseguir empatar just abans del descans. Ara els verds tindran setmana de doble partit a casa: dimecres dia 9 contra el CF Damm (21h) i diumenge dia 13 davant la UD Unificación Bellvitge (20h).

Juvenil B 4-0 CF Damm (Lliga Nacional, jornada 23)

Gran partit del conjunt de Dani Pérez, que va superar clarament el seu rival i fins i tot podia haver marcat més gols. Carles Garrido, en el primer temps, va sentenciar l’enfrontament amb els 4 gols. Ara l’equip afronta setmana de doble partit a domicili: dimecres dia 9 davant la UE Sants (20:30h) i dissabte dia 12 contra la UE Figueres (17h).

Juvenil C 0-5 EF Gavà (Preferent, jornada 20)

L’equip de Víctor Irala va posar fi a una ratxa de 9 jornades consecutives sense perdre. Malgrat la contundència del resultat, partit igualat que va arribar al descans 0 a 1. En el segon temps, però, l’efectivitat va ser decisiva. Dissabte que ve, visita al camp del Marianao Poblet.

CD La Floresta 2-2 Cadet A (Preferent, jornada 20)

Empat del conjunt de Mario García en un escenari molt exigent, en el qual únicament un equip ha aconseguit guanyar. Els verds van reaccionar al gol inicial en contra i es van posar 1-2, no obstant això, els locals van igualar en el tram final de partit. Diumenge que ve, jornada a casa davant la FE At. Vilafranca.

Cadet B 1-1 ENFAF Andorra (Preferent, jornada 20)

Després de vèncer per la mínima al CE Mercantil en el partit pendent, els d’Antoni Teixidó van sumar un punt davant un rival directe en la taula. Els verds van ser dominadors del partit però els va faltar encert en els metres finals. Diumenge que ve, visita al camp de l’EF Cervera.

CE Mercantil 3-1 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 20)

Després de superar el Nàstic de Tarragona en el partit pendent, els de David Milán no van aconseguir allargar la bona dinàmica davant el Mercantil. Amb el marcador de 2-0 en contra al descans, els verds van retallar distàncies en els primers minuts de la represa però de nou el conjunt blaugrana va marcar. Diumenge que ve, l’Infantil A rebrà la FP Base Reus.

Infantil B 0-3 CP Sarrià (Preferent, jornada 20)

Els nois de Sergi Borrallo van acabar amb la dinàmica de cinc partits consecutius sense perdre davant un Sarrià molt efectiu. Diumenge que ve, desplaçament al camp de l’EF Premier Barcelona.