Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, un empat i una derrota.

UE Sant Andreu 0-0 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 16)

Els homes de Gonzalo Riutort van tancar l’any sense gols al Narcís Sala, en un partit marcat per la falta de fluïdesa en els metres finals. El proper mes de gener, els verds rebran el Real Zaragoza en l’últim partit de la primera volta.

FC Barcelona 1-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 15)

El conjunt de Dani Pérez va veure frenada la seva bona dinàmica de resultats amb la derrota per la mínima a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Juvenil B acaba l’any en el setè lloc de la taula amb 21 punts.

Juvenil C 3-0 At Segre (Preferent, jornada 12)

Els nois de Víctor Irala van acabar l’any de la millor manera possible, amb un triomf contundent davant un rival directe en la classificació gràcies als gols de Markel, Gerard i Luisao. Victoria dedicada als lesionats de gravetat Jaume i Alejandro.

Cadet A 3-0 UE Castelldefels (Preferent, jornada 12)

Nova victòria, la setena consecutiva, del Cadet A de Mario García. Els verds, situats en posició d’ascens a Divisió d’Honor, van superar un rival de la part alta de la classificació mostrant-se seriosos i efectius.

CE Berga 1-3 Cadet B (Preferent, jornada 12)

Malgrat encaixar en el primer minut de partit, el conjunt d’Antoni Teixidó va competir a un gran nivell i va treure els 3 punts d’un escenari complicat, que li permeten acabar l’any amb bones sensacions.

CD Sant Gabriel 0-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 12)

Partit molt seriós i complet dels nois dirigits per David Milán, que van vèncer en un escenari sempre exigent i acaben l’any entre els 4 millors equips de la màxima categoria Infantil.

Infantil B 5-2 Júnior (Preferent, jornada 12)

Duel molt disputat de l’Infantil B de Sergi Borrallo davant un Junior que lluita per allunyar-se de la zona baixa de la taula. Els verds van haver de contrarestar el gol inicial dels visitants i es van anar al descans vencent 3-1. Ja en la segona meitat, el Junior va tornar a marcar però el Cornellà es va créixer per aconseguir els últims 3 punts de l’any.