Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Sis victòries i una suspensió.

Juvenil A 1-0 Gimnàstic Tarragona (Divisió d’Honor, jornada 12)

Els homes de Gonzalo Riutort van vèncer amb resultat curt. Malgrat les múltiples accions de perill generades, els verds no van saber materialitzar-les. El gol, obra de Curro. La propera jornada, desplaçament al camp del FC Barcelona.

UE Olot 0-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 12)

Partit molt seriós dels nois de Dani Pérez que van vèncer en un escenari molt complex. El gol de Carles Garrido en el segon temps va fer justícia al gran esforç de tots. Dissabte que ve, duel a casa davant el CF Badalona.

EF San Pedro San Pablo 3-5 Juvenil C (Preferent, jornada 9)

Gran triomf, el tercer consecutiu, del conjunt de Víctor Irala en un camp sempre complicat. Els nostres, en una seriosa primera meitat, es van anar vencent al descans 2-4 gràcies als gols d’Iker (x2) i Tejada (x2). En el segon acte, bon control de la situació i sentència amb el 3-5 definitiu, de les botes d’Alejo. Diumenge que ve, jornada a casa davant La Floresta.

UFB Jabac i Terrassa 1-5 Cadet A (Preferent, jornada 9)

Bon partit dels nois de Mario García, que van dominar i van ser efectius. Els gols, obra de Jonathan, Lucas, Pedro, Juanda i Alejandro. El proper dissabte, el Cadet A rebrà la UE Rapitenca.

Cadet B – UFB Jabac i Terrassa (Preferent, jornada 9)

Partit suspès per un xoc entre dos jugadors visitants. La pròxima jornada, el Cadet B visitarà l’At. Segre.

Infantil A 2-1 UE Sant Andreu (Divisió d’Honor, jornada 9)

Gran victòria amb remuntada inclosa. Amb un gol en pròpia, els visitants es van posar per davant però pocs minuts després va igualar el Cornellà mitjançant Jan. Ja en la segona meitat, bon nivell i segon gol, en el tram final, obra de Lynel des del punt de penal. El proper dissabte, visita al camp del CF Damm.

EF Gavà 0-1 Infantil B (Preferent, jornada 9)

Serietat, esforç i triomf important en un camp sempre complicat. Pablo, en el primer temps, va fer l’únic gol del partit en una acció d’estratègia. Dissabte que ve, l’Infantil A rebrà la FE Grama.