Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Una victòria, quatre empats i dues derrotes.

UD Montecarlo 3-3 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 9)

Pluja de gols a Zaragoza, en un partit en el qual els de Gonzalo Riutort es van avançar gràcies a la diana de Vilaplana. Uns minuts després els locals van empatar i es van posar per davant en el marcador, però abans del descans, Curro va establir l’empat. Ja en el segon temps, Gorriti va fer el 2-3. I quan la victòria semblava definitiva, el Montecarlo va empatar. Dissabte que ve, duel a casa davant el RCD Mallorca.

Juvenil B 1-1 CE Manresa (Lliga Nacional, jornada 9)

Els nois de Dani Pérez van merèixer més en un partit en el qual van tenir diverses ocasions clares per marcar, especialment en el primer temps. Dissabte que ve, desplaçament al camp del AEC Manlleu.

Juvenil C 1-2 UD Marianao Poblet (Preferent, jornada 6)

Als dos minuts, Víctor va avançar el Cornellà i, malgrat tenir opcions per ampliar l’avantatge, l’1-0 va ser el resultat amb el qual es va arribar al descans. Ja en la segona meitat, els de Víctor Irala es van quedar amb un home menys i els de Sant Boi de Llobregat van aprofitar per donar-li la volta al marcador. Dissabte que ve, desplaçament al camp del Terres de l’Ebre.

FE At. Vilafranca 1-2 Cadet A (Preferent, jornada 6)

Els de Mario García van sortir convençuts i generant accions de perill, i així va ser com Joel va obrir el marcador als 5 minuts. Poc després, des del punt de penal, els locals van empatar però abans del descans Jonathan va fer l’1-2 definitiu. Dissabte que ve, nou partit a domicili davant el FC Santboià.

Cadet B 1-1 EF Cervera (Preferent, jornada 6)

Li va costar entrar al partit al conjunt dirigit per Antoni Teixidó. Als 20 minuts, els visitants es van posar per davant però la reacció no va trigar a arribar i Oscar va empatar poc després. En el segon temps, partit obert i amb alternatives però sense novetat en el marcador. Dissabte que ve, duel a casa davant l’Igualada.

Fundació FB Reus 1-1 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 6)

Els nois de David Milán van sortir bé al partit i van aconseguir avançar-se abans del descans gràcies a la diana d’Ingmar. Ja en el segon temps, i després de diverses accions per poder sentenciar, els locals van empatar des dels onze metres de manera definitiva. Dissabte que ve, l’Infantil A rebrà el CE Sabadell.

Infantil B 1-2 EF Premier Barcelona (Preferent, jornada 6)

Partit dur i amb poques ocasions. Als 20 minuts, els visitants es van posar per davant en el marcador en una de les poques accions de perill. Ja en el segon temps, els nois de Sergi Borrallo van igualar gràcies a la diana de Carles. Amb el partit totalment obert, la balança es va decantar cap al costat visitant. Dissabte que ve, l’Infantil A visitarà la Pª Barc. Cinc Copes.