Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, un empat i tres derrotes.

CF Damm 3-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 5)

En un partit intens i disputat, els locals es van avançar a la mitja hora, però prop del descans Pol Gimeno va igualar de forma merescuda pels verds. Ja en la segona meitat, la Damm va fer el 2-1 i els homes de Gonzalo Riutort van tenir l’empat. Pràcticament al final, els de Luis García van sentenciar amb el tercer. El proper dissabte, el Juvenil A rebrà el Girona FC.

Juvenil B 1-3 Gimnàstic Manresa (Lliga Nacional, jornada 5)

El Cornellà va veure frenada la seva bona dinàmica després de caure a casa arran de realitzar una discreta primera part que va penalitzar en excés. Amb 0-3 en el marcador en la segona meitat, Iván Ortega va marcar per intentar ficar als de Dani Pérez en el partit sense fortuna. La pròxima jornada, desplaçament al camp del CF Damm.

Juvenil C 0-3 Nàstic de Tarragona (Preferent, jornada 2)

Després d’una bona primera meitat sense gols en el marcador, els de Víctor Irala van rebre tres d’acció a pilota aturada que els va impedir poder estrenar el caseller de punts. La pròxima jornada, visita al camp de la Terlenka.

UD Marianao Poblet 2-6 Cadet A (Preferent, jornada 2)

Malgrat començar per sota en el marcador, els verds van trepitjar l’accelerador i van remuntar de manera clara el partit. Els gols, obra de Amadou (x3), Alejandro Archs (x2) i Joel Montero. El proper dissabte, el Cadet A rebrà el Tortosa.

Cadet B 3-1 CE Sabadell (Preferent, jornada 2)

Primera victòria del curs per al conjunt d’Antoni Teixidó. Rayan va fer un doblet en el primer temps per agafar un còmode avantatge i Oscar va encarrilar el partit a l’inici de la segona part. Els visitants, que es van quedar amb un futbolista menys, van escurçar distàncies però poc van poder fer. La pròxima jornada, visita al camp del Cerdanyola FC.

Infantil A 0-0 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 2)

Després del gran triomf de la primera jornada, els nostres van sumar un punt a casa davant el Barça. Partit molt disputat i amb alternatives que finalment va acabar en repartiment de punts. Dissabte que ve, desplaçament al camp del RCD Espanyol.

Vila Olimpica 0-5 Infantil B (Preferent, jornada 2)

Triomf ampli del Cornellà en un partit que va haver de resoldre’s en els segons 35 minuts. Després de l’empat sense gols al descans, Roberto (x2), Carles, Pablo i Ousmane van marcar per aconseguir els 3 punts. Dissabte que ve, duel a casa davant el Fundació Badalona.