Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i dues derrotes.

Juvenil A 3-0 Lleida Esportiu (Divisió d’Honor, jornada 4)

Segona victòria consecutiva dels verds, amb nova porteria a zero, en un partit amb domini i ocasions. Baldrich, Pol Gimeno i Valter (p), autors dels gols del conjunt de Gonzalo Riutort. La setmana vinent, desplaçament al camp del CF Damm.

Fundació FB Reus 2-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 4)

L’equip de Dani Pérez manté la dinàmica positiva després d’aconseguir marcar els dos gols en els minuts finals de partit, obra de Carles i Dani Rubio. Gran reacció. La pròxima jornada, els nostres rebran a casa al Gimnàstic Manresa.

EF Base Calafell 1-0 Juvenil C (Preferent, jornada 1)

El conjunt de Víctor Irala no va poder començar la temporada amb victòria. En el primer partit, els verds van caure a domicili després d’encaixar un gol des del punt de penal al minut 80. La setmana vinent, estrena a casa contra el Nàstic de Tarragona.

Cadet A 3-0 EF San Pero San Pablo (Preferent, jornada 1)

Després del descens de categoria, el Cadet A va iniciar la seva marxa a Preferent amb un bon triomf. Alejandro Archs, de penal, va obrir la llauna en la primera meitat i el mateix Archs i Pol Montesinos, van sentenciar en el segon temps. La pròxima jornada, visita al camp del Marianao Poblet.

CE Mercantil 1-0 Cadet B (Preferent, jornada 1)

Derrota per la mínima en l’estrena oficial de la temporada 21-22. En un partit molt disputat i amb alternatives, els nostres van caure amb un gol en els minuts finals. En la segona jornada, els d’Antoni Teixidó rebran al Sabadell.

Vic Riuprimer 0-4 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 1)

Gran estrena dels nostres a domicili, en un partit seriós i amb efectivitat. Els gols, obra de Jan, Iker, Unai i Raul. El pròxim cap de setmana, duel a casa davant el FC Barcelona.

Infantil B 2-1 Can Rull Romulo Tronchoni (Preferent, jornada 1)

Inici positiu amb 3 punts per als nostres. Malgrat començar per sota en el marcador, el Cornellà es va posar a treballar i va aconseguir remuntar en la recta final gràcies als gols de Carles i Roberto (p). La pròxima jornada, desplaçament al camp de la Vila Olímpica.