Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, tres empats i una derrota.

RCD Mallorca 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 22)

Punt a domicili davant un bon rival. Després d’anar de menys a més, els de Miguel Ángel Samprón van aconseguir igualar gràcies a la diana de Marc Rayo. Ara l’equip, que es troba en la novena posició amb 30 punts, jugarà dues jornades consecutives a casa.

UD Unificación Bellvitge 2-4 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 22)

Important victòria a domicili en un partit molt seriós de tot l’equip. Malgrat començar perdent, els d’Alfonso Ortega van remuntar abans del descans i van deixar sentenciat el partit en la segona meitat. Els gols, obra de Sergio Herrero, Gonzalo Carmona (x2) i Sergio Bellido.

Juvenil C 2-2 CF Ciudad Cooperativa (Preferent, jornada 19)

Partit molt disputat entre dos equips de la zona alta. Malgrat generar ocasions, el Juvenil C va començar perdent i no va ser fins a la segona meitat quan va aconseguir igualar gràcies al gol de Sergi Baldrich. Però poc després, el conjunt de Sant Boi va tornar a posar-se per davant. Finalment, els de Chesco Rivas ho van donar tot i van empatar de manera definitiva mitjançant Baldrich novament

UE Sant Andreu 0-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 19)

Els de Dani Pérez van sumar la segona victòria consecutiva gràcies al gol d’Aitor Jiménez en l’últim minut. Després d’un partit seriós i treballat, el Cornellà es va fer amb una victòria de gran importància per assentar-se en la zona mitjana de la taula.

Cadet B 4-3 UD Viladecans (Preferent, jornada 18)

Segon triomf consecutiu davant un rival que està lluitant per sortir de la zona baixa de la taula. Els de David Milán, que van fallar un penal, es van anar al descans vencent 2-0 gràcies als gols de Pau i Markel. En el segon temps, el Viladecans va retallar diferències però Adrià i novament Markel van deixar el partit pràcticament sentenciat, no obstant això, els visitants ho van intentar i, encara que els 3 punts es van quedar a casa, van aconseguir marcar dos gols.

Infantil A 2-2 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 19)

En una primera meitat molt bona, els nois de Pere Pérez van marxar vencent 1-0 al descans gràcies a la diana de Víctor Lendinez. En els segons 35′, el rival no es va rendir i va aconseguir remuntar el partit. Ja al final, novament Lendinez va tornar a aparèixer per situar l’empat definitiu.

EF Premier Barcelona 4-3 Infantil B (Preferent, jornada 18)

Ajustada derrota davant el segon classificat. Malgrat començar perdent 2-0, els d’Antoni Teixidó es van posar a treballar i es van anar al descans amb empat gràcies als gols de Jonathan i Dilan. Ja en el segon temps, un penal va posar per davant al Premier però novament el Cornellà va igualar mitjançant Jonathan. I en el tram final, un desajustament va derivar en el quart i definitiu 4-3 per als locals.