Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Dues victòries, un empat i quatre derrotes.

RCD Espanyol 4-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 20)

Després d’una primera meitat de domini local, l’Espanyol va situar el 2-0 en el marcador al descans. A la represa, els de Miguel Ángel Samprón es van imposar i van aconseguir retallar distàncies amb gol de Pablo. Poc després, els verds van poder igualar però no van estar encertats. Finalment, l’Espanyol va marcar el tercer i quart gol en els últims minuts.

CF Badalona 1-3 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 20)

Amb treball i ambició, el conjunt d’Alfonso Ortega va remuntar el partit en la segona meitat, amb gols de Juan Carlos, Gonzalo i Sergi, i es va fer amb 3 punts importants davant un rival directe.

Juvenil C 2-1 FP Base Reus (Preferent, jornada 17)

Després d’una primera meitat d’alternatives per a tots dos, el marcador no es va moure. En el segon temps, el Reus es va avançar i va obligar el Cornellà a treballar a fons. Fins al final, els de Chesco Rivas no van deixar d’intentar-ho i van aconseguir el triomf amb gols d’Iván i Dos Reis.

Cadet A 0-2 CF Damm (Divisió d’Honor, jornada 17)

Els de Dani Pérez, amb el partit pendent davant el Sant Gabriel, van competir i ho van intentar fins al final però els 3 punts no es van quedar a casa. Amb el gol visitant prop de la mitja hora, el Cornellà es va mantenir viu. Però prop del final, un córner va decantar la balança per a la Damm.

At. Sant Just FC 3-1 Cadet B (Preferent, jornada 16)

Després de superar per 4 a 1 a La Floresta en el partit pendent, els nois de David Milán no van poder arrodonir la setmana amb una victòria davant un altre rival de la part alta. Contra l’At. Sant Just, van encaixar gol en la primera arribada de perill del rival. Per sort, i a 10′ per al descans, Adrià Mora va igualar de falta. En la segona part, ocasions que no van entrar i novament els de casa es van posar per davant. Ja al final, el 3 a 1 definitiu.

CF Damm 0-0 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 17)

Sense gols al Feliu i Codina. Després d’una primera meitat igualada i amb una clara ocasió per a cada equip, els de Pere Pérez es van fer amb el control en la segona i van tenir ocasions de gol per emportar-se la victòria que no van saber aprofitar.

RCD Espanyol 4-3 Infantil B (Preferent, jornada 16)

Després d’una primera meitat de domini local, el partit va arribar al descans amb 2-0. Tot just començar la segona part, gerro d’aigua freda amb el tercer, no obstant això, els d’Antoni Teixidó es van fer grans i es van posar 3 a 2 gràcies als gols de Dilan i Jonathan. I quan semblava que l’Espanyol sentenciava amb el quart mancant dos minuts, novament el Cornellà va retallar distàncies mitjançant Jonathan per posar emoció fins al final.