Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Dues victòries, tres empats i dues derrotes.
El Olivar 1-1 Juvenil A

El Cornellà va sumar un punt en la seva visita a Saragossa gràcies al gol de Manso en el tram final. Els de Miguel Ángel Samprón se situen a 1 punt de la zona de permanència.

Juvenil B 1-2 Badalona

Bon partit del conjunt de Fran Ríos que va perdre per la mínima. Els visitants es van avançar amb un gol als 5 minuts, no obstant això, abans del descans el Juvenil B va igualar des dels onze metres mitjançant Gerard Fernández. Tot just començar la segona part, Adrián va marcar el definitiu 1 a 2 pel Badalona.

Juvenil C 2-1 Girona

Els d’Alfonso Ortega van aconseguir la segona victòria de la temporada davant el líder, que encara no havia perdut cap partit, després de realitzar un gran duel. El Girona es va avançar als 27 minuts però un doblet de Moussa abans del descans va deixar el triomf a casa.

Cadet A 4-0 Mercantil

Segona victòria en tres partits del conjunt de Dani Pérez. Sergi Baldrich, amb un doblet, Marcos Augusto i Nikitas van ser els autors dels gols davant l’últim classificat.

La Floresta 3-2 Cadet B

El conjunt d’Alex Roca va perdre a Tarragona davant el segon classificat. Després de posar-se 0 a 2 en el marcador amb gols d’Iker Ortin i Iker Almena, els locals van retallar diferències abans del descans i van remuntar en el segon temps.

Infantil A 2-2 FC Barcelona

Els de Pere Pérez van perdre dos punts en l’últim minut davant un rival directe en la taula. Marcel García va avançar al Cornellà als 7 minuts però Jan, poc després, va empatar. En el segon acte, Ricard Pulido va tornar a avançar als verds però Antonio Martin va marcar en els instants finals per signar l’empat.

Llagostera 0-0 Infantil B

Els de David Milán no van passar de l’empat sense gols davant un rival de la part baixa de la classificació. Després de tenir oportunitats per marcar, l’Infantil B no va aconseguir sumar els 3 punts. Segon empat consecutiu.