Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i una derrota.

Juvenil A 1-0 Stadium Casablanca (Divisió d’Honor, jornada 19)

El Juvenil A va superar per la mínima l’Stadium Casablanca, amb gol d’Ot en els primers compassos de partit, i va tornar al camí de la victòria després de 5 partits sense guanyar.

Juvenil B 1-0 UE Llagostera (Lliga Nacional, jornada 19)

Li va costar als nois d’Alfonso Ortega però es van fer finalment amb la victòria gràcies al gol de Juan Carlos faltant 15′ per al final. Positiu inici d’any.

At. Segre 0-1 Juvenil C (Preferent, jornada 16)

Partit molt disputat davant un equip de nivell. El gol de falta de Marcos Gorriti prop del descans va servir per posar a l’equip per davant. En la segona meitat, els de Chesco Rivas van tenir oportunitats per ampliar l’avantatge però no van estar encertats.

CD Sant Gabriel – Cadete A (Divisió d’Honor, jornada 16)

Partit suspès per les conseqüències del temporal “Glòria”, que van afectar les instal·lacions del Sant Gabriel.

FC Santboià 2-2 Cadet B (Preferent, jornada 15)

Partit molt disputat al Joan Baptista Milà. Els locals es van posar per davant però el Cornellà va aconseguir empatar a la mitja hora mitjançant Adrià Mora. En la segona meitat els de David Milán li van donar la volta al marcador gràcies a la diana de Markel, no obstant això, els locals van posar les taules uns minuts més tard en un servei de cantonada. El proper dimecres es disputa el partit pendent davant el CD La Floresta.

Infantil A 2-1 CE Mercantil (Divisió d’Honor, jornada 16)

Triomf per allargar la bona dinàmica. Joel va aconseguir avançar a l’Infantil A en els primers minuts de partit. En la segona meitat cop d’efecte amb el 2-0, també obra de Joel, però els visitants van aconseguir ficar-se en el partit retallant distàncies des del punt de penal. Finalment, els 3 punts es van quedar a casa.

Can Rull Romulo Tronchoni 3-2 Infantil B (Preferent, jornada 15)

Derrota dolorosa dels nois d’Antoni Teixidó. Malgrat començar perdent, Jonathan i Ian van marcar i van posar al Cornellà per davant. Tot just començar el segon temps, els locals van igualar a pilota aturada i en el 50′ van aconseguir fer el 3 a 2 definitiu.