Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Dues victòries, quatre empats i una derrota.

CF Damm 2-2 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 18)

Punt positiu del conjunt de Miguel Ángel Samprón al camp del quart classificat. Partit intens i disputat entre dos equips que van anar a per la victòria. Malgrat l’empat, amb el doblet de Pablo Ufano, el Cornellà va tenir opcions d’aconseguir el triomf en el tram final.

Gimnàstic Manresa 1-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 18)

Bon punt a domicili el que va sumar l’equip d’Alfonso Ortega davant un rival que arribava en gran dinàmica. Després d’una primera meitat sense gols, els locals es van avançar complerta l’hora de partit però el Juvenil B va reaccionar i va posar les taules uns minuts més tard, obra de Zaid.

CD La Floresta 2-2 Juvenil C (Preferent, jornada 15)

Partit molt intens davant el líder. El Cornellà es va avançar en el marcador als 3 minuts mitjançant Dani i poc després es va quedar amb un efectiu menys per expulsió. Abans del descans, els locals van empatar arran d’un córner però als pocs minuts de començar el segon temps, novament el Juvenil C es va posar per davant gràcies al gol de Curro, no obstant això, La Floresta va igualar uns minuts després de manera definitiva.

CE Manresa 0-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 15)

Punt a domicili per mantenir la positiva ratxa. Davant el Manresa, els de Dani Pérez es van mostrar superiors però no van saber materialitzar les ocasions de gol que van tenir. L’equip es manté en la zona mitjana de la taula.

Cadet B 2-0 AE Prat (Preferent, jornada 14)

Amb un partit pendent a causa del vent, els nois de David Milán acumulen 3 victòries consecutives. El Cornellà, que va dominar de principi a fi el partit, va situar el 2 a 0 en el marcador als 10 minuts gràcies als gols de Marcel i Adrià.

Infantil A 1-0 CE Manresa (Divisió d’Honor, jornada 15)

Victòria important, la cinquena consecutiva, del conjunt de Pere Pérez davant un sòlid Manresa. L’equip ho va intentar però el gol no va arribar fins al tram final, gràcies a la diana d’Héctor a la sortida d’un córner.

Infantil B 0-3 CD Sant Gabriel (Preferent, jornada 14)

Després d’una primera meitat igualada i de poques ocasions, el Cornellà va dominar el primer tram del segon temps però el Sant Gabriel va aconseguir avançar-se des del punt de penal en el 50′. Uns minuts més tard va arribar el segon, en una falta lateral, i en els últims compassos el definitiu 0 a 3.