Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i dues derrotes.

Juvenil A 0-2 Real Zaragoza (Divisió d’Honor, jornada 17)

Els homes de MA Samprón van perdre davant un efectiu Zaragoza. Dos gols d’acció a pilota aturada en el segon temps li van servir al quadre aragonès per aconseguir els 3 punts.

CE Sabadell 2-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 17)

Partit igualat i disputat el que es va viure al Mpal. Olímpia. Davant el segon classificat, Hugo Arijón va aconseguir avançar al Juvenil B però poc després els locals van igualar. Ja en la segona meitat, el Sabadell li va donar la volta al marcador però Zaid Saban, en el tram final, va establir l’empat definitiu.

Juvenil C 0-2 At. Sant Just FC (Preferent, jornada 14)

Els nois de Chesco Rivas es van poder avançar en el marcador però no van estar encertats, tot el contrari que el rival. L’At. Sant Just, en pràcticament 5 minuts, es va posar 0 a 2 en el marcador. En el segon temps, el Cornellà ho va intentar però la poca fortuna de cara a porta va privar l’equip de major recompensa.

Cadet A 3-2 EC Granollers (Divisió d’Honor, jornada 14)

Seriós partit del conjunt de Dani Pérez que va aconseguir la quarta victòria en cinc partits, la millor dinàmica de la temporada. Davant el Granollers, rival directe, els verds es van col·locar 2 a 0, gràcies a les dianes de Carles Garrido i Adrián Bobi. Però els visitants, lluny de tirar la tovallola, van aconseguir empatar, no obstant això, Iker Fernández va deixar el triomf a casa en l’últim sospir.

UE Castelldefels 1-2 Cadet B (Preferent, jornada 13)

Gran inici d’any per a l’equip de David Milán amb victòria en el camp d’un rival directe. Després d’una bona feina col·lectiva, al descans el marcador reflectia 0 a 2 gràcies als gols de Marcel García i Markel Rodríguez. Ja en el segon acte, una acció individual va permetre al Castelldefels ficar-se en el partit però els verds van aguantar i es van fer amb 3 punts importants.

CD Sant Gabriel 1-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 14)

Gran partit per començar el 2020 i victòria en un camp on ningú havia aconseguit guanyar. Després d’una bona adaptació, el conjunt de Pere Pérez va marxar al descans vencent 0 a 2, amb gols d’Héctor i Lucas. En el segon temps, els locals van retallar diferències en el marcador però poc va trigar el Cornellà, novament mitjançant Lucas, en tornar a establir el còmode avantatge de manera definitiva.

Infantil B 6-0 UE Sants (Preferent, jornada 13)

Golejada dels nois d’Antoni Teixidó davant un rival de la part baixa de la classificació. L’Infantil B va jugar amb comoditat i va dominar de principi a fi en tots els aspectes del joc. Els gols, obra de Biel, Guillermo, Jonathan, Mumuni, Jan i Iker.