Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Dues victòries, dos empats i tres derrotes.

At. Villacarlos 0-2 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 11)

Gran resultat dels homes de Miguel Ángel Sampón que mantenen els bons registres i escalen fins a la sisena posició. A Menorca, el marcador no es va moure després d’una primera meitat de domini i ocasions. En el segon acte, mateixa tònica però major encert. Mulero i Valter, els golejadors.

Juvenil B 1-1 Cerdanyola Vallés FC (Lliga Nacional, jornada 12)

No va poder passar de l’empat el conjunt d’Alfonso Ortega davant un defensiu Cerdanyola. Un error en els primers minuts, va posar per davant els visitants. A partir d’aquí, i malgrat intentar-ho de totes les maneres, el Cornellà únicament va poder sumar un punt gràcies al gol de Sergi Baldrich en la recta final.

Juvenil C 0-0 Sant Quirze Vallés FC (Preferent, jornada 9)

Empat sense gols d’un Cornellà que és l’únic equip que es manté invicte després de 9 jornades de lliga disputades. Partit difícil davant un rival ben posicionat sobre el terreny de joc. Els verds van tenir ocasions, especialment en la segona meitat, però un final amb interrupcions va privar al Juvenil C de poder aconseguir un nou triomf.

Gimnàstic Tarragona 1-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 9)

Derrota per la mínima a Tarragona que manté als de Dani Pérez en la zona baixa. El Cornellà va estar millor i va generar perill sobre l’àrea rival però la pilota no va entrar. Faltant 10 minuts per al final, un centre lateral va significar el primer i únic gol del partit per als locals.

Cadet B 0-3 FP Base Reus (Preferent, jornada 8)

Un Reus amb clara necessitat de sumar per sortir de la zona baixa va superar el conjunt de David Milán amb un gol faltant deu minuts per al descans, aprofitant un lliure directe, i altres dos en el segon temps. La setmana vinent el Cornellà buscarà tornar al camí del triomf davant un rival directe, el Nàstic.

Infantil A 1-2 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 9)

Primera derrota de la temporada per als nois de Pere Pérez. Els verds van començar guanyant amb un gol de Manu des del punt de penal als 3 minuts però el conjunt blaugrana va aconseguir igualar també des dels onze metres. Amb l’1-1 es va arribar al descans. En el segon acte, el Barça es va posar per davant en aprofitar un error i fins al final, fins i tot jugant amb 10 per expulsió, l’Infantil A va tancar el seu rival i va tenir opcions.

Tecnofutbol CF 1-2 Infantil B (Preferent, jornada 8)

Va arribar la cinquena victòria consecutiva per a un Cornellà que no deixa de millorar setmana a setmana. Partit dur davant el Tecnofutbol que es va encarrilar als 16 minuts amb un penal transformat per Rayan. Als pocs minuts de començar el segon temps, Guillermo va fer el 0-2 després d’una bona jugada. Ja al final, arran d’una cessió, els locals van fer l’1 a 2 definitiu.