Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, dos empats i dues derrotes.
Juvenil A 0-0 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 10)

El Juvenil A no va poder deixar els 3 punts a casa en un partit amb bones oportunitats per marcar. Els verds van tenir ocasions però no van poder superar la porteria defensada per Joel. Setena setmana sense perdre.

Girona FC 1-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 12)

Derrota per la mínima del conjunt d’Alfonso Ortega davant el segon classificat en un partit igualat. Els verds, que van tenir ocasions de gol, no van estar encertats de cara a porteria i ho van acabar pagant amb una desafortunada jugada enrere.

EF Gavà 3-4 Juvenil C (Preferent, jornada 8)

Excel·lent dinàmica del Juvenil C que va superar el primer classificat i es va col·locar líder de grup. Davant el Gavà, partit disputat que en tot moment va tenir el Cornellà per davant. Marcos va obrir la llauna des del punt de penal i els locals van igualar a pilota parada. Abans del descans, Sergi Baldrich va fer el segon i als pocs minuts de la represa, novament Marcos va ampliar la distància. Els locals, en el 70′, van retallar diferències però Walid va encarrilar el partit amb el quart gol. Ja en els minuts finals, la EF Gavà va fer el 3-4 definitiu.

Cadet A 0-0 FP Base Reus (Divisió d’Honor, jornada 8)

Empat sense gols del conjunt de Dani Pérez en un partit igualat davant un rival de la zona mitjana de la classificació. Després d’un enfrontament amb poques ocasions de gol, el Cornellà va fallar un penal en els últims minuts i no va poder aconseguir la victòria.

CE Cambrils Unió 2-0 Cadet B (Preferent, jornada 7)

Els homes de David Milán van dominar un partit que es va posar costa amunt en els primers 20 minuts amb els dos gols locals. A partir d’aquí, el Cornellà va tenir oportunitats per ficar-se en el partit però la falta d’encert va deixar els verds sense premi.

Unió FB Jabac i Terrassa 0-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 8)

Tercera victòria consecutiva de l’equip en un partit dominat de principi a fi. Lucas, després d’una bona acció col·lectiva, va fer el 0-1. Ja en la segona meitat, els locals van fer el segon en pròpia. Amb el 0-2 a favor, més domini i ocasions i en l’últim minut, Alejandro va sentenciar amb el tercer.

Infantil B 5-1 CE Vila Olímpica (Preferent, jornada 7)

Quarta victòria consecutiva per a un Infantil B que es va desfer d’un rival directe i continua mirant cap a les primeres posicions de la classificació. Contra la Vila Olímpica i després de l’1-0 al descans obra de Jontahan, l’equip es va mostrar molt superior i no va donar opcions al seu rival. En pràcticament 20 minuts tres gols més, obra d’Iker, Jonathan novament i Mumuni. Els visitants van retallar diferències des del punt de penal però Zarate va sentenciar en el tram final.