Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, un empat i una derrota.

CD Ebro 3-3 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 9)

Els homes de Miguel Ángel Samprón van haver de lluitar contra vent i marea per sumar un punt a Zaragoza. Als 20 minuts, els locals es van avançar de penal però en el segon acte els verds van igualar. Després d’una expulsió, el Cornellà va haver de jugar 40 minuts amb un home menys i, amb 3-1 en el marcador, la insistència i el coratge de l’equip van permetre fer dos gols en l’afegit per aconseguir un valuós punt.

Juvenil B 2-1 FE Grama (Lliga Nacional, jornada 10)

Partit seriós del conjunt d’Alfonso Ortega que va tenir que remuntar el 0-1 a l’inici del segon temps per fer-se amb la victòria i mantenir la bona dinàmica. Jaume Font i Valter Pererira, en pràcticament 5 minuts, van marcar i van deixar els 3 punts a casa.

Juvenil C 3-0 UE Castelldefels (Preferent, jornada 7)

Partit molt seriós d’un Cornellà que es va mostrar superior al seu rival durant tot el partit. A partir del gol de Yeray als 12 minuts, l’equip va jugar tranquil i va tenir clares oportunitats per ampliar l’avantatge. Ja en la segona meitat, els grocs van insistir però un doblet de Sergi Baldrich va deixar el duel sentenciat. Setena jornada sense perdre i la setmana vinent visita al camp del líder.

UE Llagostera 2-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 7)

El Cadet A va caure davant l’últim classificat en un partit en el qual els de Dani Pérez es van avançar en el marcador i van realitzar un bon primer temps, no obstant això, els locals van empatar en una acció des de la cantonada i es van posar per davant pocs minuts després. Finalment, i malgrat intentar-ho, el Cornellà no va poder sumar en la seva visita a Llagostera.

Cadet B 1-0 UE Sant Ildefons (Preferent, jornada 6)

Victòria per la mínima dels homes de David Milán davant un combatiu Sant Ildefons. Després d’un partit disputat, els verds van vèncer gràcies al gol d’Adrià Aguade als pocs minuts de començar el segon temps. 3 punts per continuar a la zona alta.

Infantil A 3-1 At. Segre (Divisió d’Honor, jornada 7)

Nova victòria, la segona consecutiva, del conjunt de Pere Pérez que es situa en segona posició. La superioritat mostrada en la primera part va permetre agafar avantatge al descans gràcies a les dianes de Bruno i Lucas. Tot just començar el segon temps, l’At. Segre va retallar distàncies però el domini del Cornellà es va imposar i Manu va fer el 3-1 definitiu.

CE L’Hospitalet 0-2 Infantil B (Preferent, jornada 6)

Tercer triomf consecutiu de l’Infantil B, que va superar a un rival directe i s’aproxima a la zona alta de la classificació. Els gols de Jonathan, un a prop del descans i un altre en l’últim minut de partit, van servir per sumar els 3 punts davant un Hospi que va deixar d’estar invicte.