Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, tres empats i una derrota.
Juvenil A 1-0 FC Barcelona

Triomf de prestigi, el primer de la temporada, del conjunt de Miguel Ángel Samprón davant el líder. Partit seriós i molt competit que es va resoldre gràcies al gol de Miguel, en el 70′, des del punt de penal.

FC Barcelona 4-1 Juvenil B

El conjunt de Fran Ríos va acabar amb la seva bona ratxa de tres setmanes sense perdre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els locals es van avançar en els minuts 2 i 11 però abans del descans Pablo va retallar diferències. En el segon temps, els blaugrana van sentenciar amb dos gols més.

Vila Olimpica 2-2 Juvenil C

Molt bon partit dels homes d’Alfonso Ortega que, després de remuntar un 2-0, van empatar el partit en l’últim minut i van sumar un valuós punt gràcies al doblet de Joan González.

Sant Gabriel 1-1 Cadet A

Bon punt a domicili davant el tercer classificat, encara invicte. Els de Dani Pérez es van avançar prop de la mitja hora de joc mitjançant Marcos Augusto. Ja en el segon temps, el local Yassin va igualar i el marcador no es va tornar a moure.

Cadet B 2-1 Viladecans

Triomf molt important del Cadet B, el primer de la temporada, davant un rival de la zona alta que arribava al Nou Municipal invicte. Adrián va avançar a l’equip als 13 minuts però el visitant Roger va empatar abans del descans. En el segon temps, faltant una quart d’hora per al final, Juan Ramón va marcar el definitiu 2 a 1.

Gimnàstic Manresa 1-2 Infantil A

Primera victòria del curs del conjunt de Pere Pérez davant un rival directe en la classificació. Edgar, als 2 minuts, va posar per davant als locals però Pau Fernández i Marc Sales van anotar els gols de la remuntada en el segon temps.

Infantil B 1-1 Sant Gabriel

Un punt per al conjunt de David Milán que va haver de remuntar el gol inicial del Sant Gabriel als 9 minuts. El premi a l’esforç va arribar en el minut 50, quan Marc Mujal va empatar el partit des dels onze metres.