Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i dues derrotes.

Jabac i Terrassa 0-2 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 8)

Partit molt complet del Cornellà que es va mostrar superior, va mantenir la solidesa defensiva i va aprofitar les ocasions que va tenir per superar al seu rival. Javi López i Pablo Ufano, els autors dels gols.

CE Mercantil 1-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 9)

Punt positiu del conjunt d’Alfonso Ortega davant un rival directe en la classificació. Encara que l’equip no va generar moltes ocasions de perill, el domini del partit va ser pràcticament visitant. Malgrat això, el Mercantil es va avançar al 72′ i Aschalew, en els compassos finals, va marcar per fer justícia.

CF Amposta 0-1 Juvenil C (Preferent, jornada 6)

Nova victòria del Juvenil C, que es manté invicte després de sis jornades i s’acosta al lideratge. A Amposta, després d’una primera part igualada i de poques ocasions, el Cornellà va aconseguir avançar-se al 54′ mitjançant Curro. A partir d’aquí, l’equip va saber sofrir i va tenir alguna oportunitat per fer el segon però sense èxit.

Cadet A 0-4 FC Barcelona (Divisió d’Honor, jornada 6)

El conjunt de Dani Pérez va caure golejat, aquesta vegada davant el líder, al Nou Municipal. Els verds, que amb 0-1 en el marcador van fallar un penal, van marxar al descans perdent 0-3. Malgrat el resultat, en la segona meitat l’equip no va deixar de competir i va tenir alguna ocasió per marcar però va ser el Barça qui va fer el quart i definitiu gol.

FC Barcelona 1-0 Cadet B (Preferent, jornada 5)

Derrota per la mínima, la primera de la temporada, davant el Barça. Després de fer una gran feina i tenir ocasions per marcar, el partit es va decidir amb un gol en pròpia porta arran d’una acció fortuïta en els minuts finals. Els de David Milán deixen el lideratge que van aconseguir la passada jornada.

UE Sant Andreu 1-8 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 6)

Golejada de l’Infantil A que no va deixar pràcticament opció al seu rival. Joel va avançar als verds als 20 minuts. A partir d’aquí, la superioritat visitant va ser protagonista i Biel, Manuel, de nou Joel, i Stephano van situar l’1-5 al descans. En el segon acte tres gols més, obra d’Aimar i Lucas Ezequiel x2.

Infantil B 1-0 FE Grama (Preferent, jornada 5)

Nova victòria, la segona consecutiva, dels nois d’Antoni Teixidó. Davant la Grama, partit obert i disputat que es va decidir en el primer quart d’hora de joc gràcies a la diana d’Ian Sola.