Dues victòries, dos empats i dues derrotes.

Juvenil A

Fi de lliga. 4a posició.

CF Damm 3-4 Juvenil B

Triomf de gegant, amb remuntada inclosa, dels homes d’Alfonso Ortega, en l’últim partit de lliga a domicili, davant el Juvenil A del CF Damm. Gerard Martin, Pablo Ufano, Gerard Fernández i Javier López, els autors dels goles.

UE Sant Andreu 4-4 Juvenil C

Gran partit per posar punt i final a la temporada. Superada la mitja hora, i gràcies a un gol en pròpia i dos més de Xavier Fernández i Sergio Bellido, els verds guanyaven 0-3, no obstant això, abans del descans els locals van marcar. En la segona meitat, els de Toni Pons, mitjançant Zaid, van anotar el quart i van encarrilar el duel però el Sant Andreu, en un tram final de bogeria, va fer tres gols i va empatar definitivament.

Jabac i Terrasa 1-0 Cadet A

Derrota per la mínima i punt final a la competició. Els de Dani Pérez, que van encaixar l’únic gol del partit tot just començar el segon temps, ho van intentar però no van poder obtenir res positiu de la seva visita a Can Jofresa.

Cadet B 5-0 L’Hospitalet

Golejada per acomiadar la temporada a casa davant un rival ja descendit. Els nois d’Alex Roca van ser superiors i, ja des del principi, van deixar sense pràcticament opcions al seu rival. Els gols, obra de Carles Garrido (x2), Balde i Adrián Bobi (x2).

Infantil A 0-0 EF Mataró

Empat sense gols al Nou Municipal per tancar la temporada 2018/2019. Els de Pere Pérez, que rebien a un rival amb molt en joc, no van poder desfer el resultat inicial.

CE Europa 5-2 Infantil B

Derrota davant el quart classificat en l’últim partit del curs a domicili. Malgrat començar perdent, Alejandro Archs va empatar als 11 minuts. Però abans del descans i en els primers minuts del segon temps, l’Europa es va col·locar 4-1 en el marcador. Hugo Valdelvira, en el 48′, va reduir diferències i de nou els locals van marcar per sentenciar.