Cinc victòries, un empat i cap derrota.

Juvenil A

Fi de lliga. 4a posició.

Juvenil B 5-1 CE Mercantil

Segona golejada consecutiva davant un rival de la zona mitjana de la taula. Javier López va obrir la llauna i els visitants, en pròpia, van fer el 2 a 0. Abans del descans, els blaugrana van retallar diferències però en la segona meitat, Gerard Fernández, Antonio Ruíz i Raul Sola, van deixar el partit sentenciat.

Juvenil C 3-3 CF Can Vidalet

Empat davant un combatiu Can Vidalet. Jaume Font i Sergio Bellido van encarrilar el partit als 15 minuts però els visitants van aconseguir marcar abans del descans. En el segon temps, Riki Soto va fer el tercer i tot semblava de cara però els d’Esplugues van aconseguir empatar en el tram final.

Cadet A 1-0 EF Gavà

Triomf per la mínima dels homes de Dani Pérez davant una EF Gavà que està lluitant per escapar de la zona baixa de la classificació. L’únic gol del partit, obra de Valter Pereira, va permetre aconseguir la 18a victòria de la temporada.

Terlenka 0-7 Cadet B

Golejada dels nois d’Alex Roca davant el ja descendit Terlenka. Encara que al descans es va arribar amb el 0-1, obra de Carles Garrido, en la segona meitat els verds van superar per complet al seu rival amb 6 gols més. Narcis Costa, Balde (x2), Daniel Bertran, Juan Ramón Torres i Iker Almena van ser els autors.

Gimnàstic Tarragona 0-2 Infantil A

Victòria important davant un Nàstic que arribava en mala dinàmica. Un gol als 9 minuts, de Marc Scuri, i un altre de Marcel García, prop del descans, van posar a favor el partit per als nois de Pere Pérez que, després d’una completa segona meitat, es van fer amb el triomf.

Infantil B 2-0 CF Sistrells

Partit avançat al dimecres 1 de maig. Victòria contra el ja descendit Sistrells amb gols d’Hugo Valdelvira, als 19 minuts, i de Marc Mujal, a l’equador del segon temps. Segon triomf consecutiu i dotzena jornada sense perdre.