Quatre victòries, un empat i una derrota.

Juvenil A

Fi de lliga. 4a posició.

Juvenil B 4-0 UD Unificació Bellvitge

Partit controlat de principi a fi pels nois d’Alfonso Ortega, que s’acomoden en la zona mitja de la taula. Els gols de Peque i Javier López, en el primer temps, i del mateix Javier i Oriol Pérez, en el segon, van deixar el duel sentenciat.

Josep Maria Gené 3-5 Juvenil C

Partit davant el cuer amb molts gols i que va servir per sumar una victòria després de dues jornades consecutives perdent. Es van avançar els locals en el 10′ però Xavier Fernández i Gerard Martín li van donar la volta al marcador. Poc després, el Josep Maria Gené es va quedar amb un home menys per expulsió i va aconseguir empatar. En el segon temps, Bellido, de penal, Riki Soto i David Silvestre, van sentenciar.

RCD Espanyol 2-1 Cadet A

Després de 10 jornades sense perdre, els de Dani Pérez van caure per la mínima. Els locals es van avançar en el primer tram de partit i van fer el segon prop de la mitja hora. El Cornellà ho va intentar però únicament va poder retallar diferències en els minuts finals mitjançant Abdou.

Cadet B 4-3 UE Castelldefels

Partit mogut, intens i amb gols el que es va viure al Nou Municipal. Abans de complir-se el minut 30, el marcador reflectia un 3-0 gràcies a les dianes de Gerard Campaña, Juan Ramón i Xavi Moreno. Ja en la segona part, el Castelldefels va retallar diferències però en el 72′, Iker Almena va fer el quart. I en els minuts finals, els visitants van posar en dubte la victòria dels verds amb dos gols més.

Infantil A 0-0 CF Damm

Bon partit dels nois de Pere Pérez davant el quart classificat, una Damm que es manté en la zona alta de la taula però que acumula 4 empats i 1 derrota en les últimes setmanes. Els verds, que van tenir ocasions per marcar, no van poder trencar la igualada i es mantenen, amb 42 punts, en la setena posició.

UE Sant Andreu 1-2 Infantil B

Gran victòria del conjunt de David Milán davant un rival que està lluitant per evitar el descens. Hugo Valdelvira va avançar al Cornellà en el primer temps i el Sant Andreu va empatar als 51 minuts, no obstant això, l’Infantil B va reaccionar ràpidament i va aconseguir sumar els 3 punts gràcies al gol d’Alejandro Archs.