Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, dos empats i cap derrota.
Juvenil A 1-0 Stadium Casablanca

El Juvenil A va sumar els 3 punts en l’últim partit de la temporada a casa. Després d’un duel igualat i sense moltes ocasions, els verds van deixar el triomf a Cornellà gràcies a la diana d’Oriol Pérez en el segon temps.

UE Llagostera 0-0 Juvenil B

Els d’Alfonso Ortega no van poder sumar la segona victòria consecutiva davant un rival directe en la classificació. Partit disputat i amb ocasions però cap dels dos equips va poder desfer el resultat inicial. Els locals van acabar amb 9 jugadors després de rebre dues expulsions en els minuts finals.

Unificación Llefià 0-1 Juvenil C

Riki Soto, en l’últim sospir, va marcar per obtenir els 3 punts d’un camp molt complicat. Amb aquesta victòria, la tretzena del curs, els de Toni Pons, aprofitant l’empat del Girona, s’aproximen al lideratge.

UE Llagostera 1-3 Cadet A

Victoria magistral, una vegada més, dels nois de Dani Pérez davant la UE Llagostera. Sergi Baldrich, en el primer minut de joc, va posar per davant als verds, no obstant això, tot just començar la segona meitat, els locals van fer l’1 a 1. Però de nou Baldrich, en el minut 50′, i Abdou, en el tram final, van deixar el partit vist per a sentència.

Cadet B 3-3 Cambrils Unió

Inici molt mogut amb tres gols visitants en els primers 20 minuts, no obstant això, els d’Alex Roca es van posar a treballar i van aconseguir marcar dues dianes abans del descans, obra de Balde i Xavi Moreno. Ja en la segona meitat, després d’un bon inici de l’equip, Carles Garrido va establir l’empat a 3 definitiu.

EC Granollers 0-2 Infantil A

Partit molt seriós dels nois de Pere Pérez, que no es va resoldre fins al tram final, davant un Granollers necessitat de punts i situat en la zona baixa de la classificació. Xavi Rufo i Adrià Mora, en pràcticament 3 minuts, van deixar el partit sentenciat. Tercera victòria consecutiva.

Infantil B 2-1 Pª  Barc. Anguera

Els nois de David Milán continuen molt forts a casa. Nova victòria davant un rival de la part baixa de la taula gràcies als gols, en minuts clau, d’Oscar Galindo (1′) i Manuel Vila (37′). El conjunt barceloní va retallar diferències faltant 15 minuts per al final però els 3 punts es van quedar a Cornellà.