Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i una derrota.
Reus Deportiu 0-0 Juvenil A

No es va moure el marcador a l’Estadi Municipal de Reus. Els de Miguel Ángel Samprón van ser superiors al seu rival, en joc i ocasions però no van poder superar la porteria del Reus. Resten dues jornades per finalitzar la temporada.

Juvenil B 3-2 UE Sant Andreu

Gran i important victòria del conjunt d’Alfonso Ortega davant un rival directe en la classificació. Joan González va posar per davant al Juvenil B als 7 minuts però els visitants van empatar poc després. Prop de la mitja hora, Andy Villar va tornar a posar per davant als verds però novament el Sant Andreu va igualar. I poc abans del descans va aparèixer el màxim golejador de la competició, Peque, per fer el tercer i definitiu 3-2.

Juvenil C 2-4 FE Grama

Derrota del Juvenil C que va frenar la seva dinàmica de 6 jornades sense perdre. Després d’una primera meitat de domini visitant, el marcador al descans va reflectir un 0 a 3. En el segon acte, els de Toni Pons van reaccionar i es van ficar en el partit amb els gols de Pol Salvia i Xavi Fernández, no obstant això, els colomencs van sentenciar en els minuts finals.

Cadet A 3-1 At. Segre

Segona victòria consecutiva dels nois de Dani Pérez i setena jornada sense perdre. Davant l’At. Segre, Najib Zerad i Sergi Baldrich van marcar en el primer temps per situar un còmode 2-0 al descans. En la represa, i malgrat el gol visitant, de nou Baldrich va marcar per deixar els 3 punts a casa i col·locar a l’equip en la segona posició de la classificació.

CD Tortosa 0-5 Cadet B

Golejada davant l’últim classificat que va permetre a l’equip posar fi a una ratxa de 4 setmanes sense guanyar. Domini de principi a fi amb gols de Balde, Víctor Aregall, Adrián Bobi, Alejandro García i Xavi Moreno.

Infantil A 3-1 EF San Pedro San Pablo

Malgrat el gol visitant en els primers compassos, els nois de Pere Pérez van reaccionar i als 20 minuts ja li havien donat la volta al marcador gràcies als gols de Ricard Pulido i Niko Takahashi (x2).

Vila Olímpica 0-0 Infantil B

Únic empat sense gols de la jornada en el grup 4 de Preferent entre dos equips separats per 3 punts en la zona mitja de la classificació. Malgrat generar ocasions, els nois de David Milán no van aconseguir superar al porter rival i van sumar un punt.