Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, un empat i una derrota.
Juvenil A

Jornada de descans. El proper dissabte dia 2 a les 16:30h, el Juvenil A rebrà al Lleida Esportiu.

CF Mollet 2-3 Juvenil B

Vicòoria amb final ajustat del conjunt d’Alfonso Ortega davant el penúltim classificat. Gerard Fernández i Rubén Saldaña, abans del descans i al començament del segon temps, van posar el marcador a favor per als verds. I encara més quan, de nou Peque des dels onze metres, va fer el 0-3. Però els locals van reaccionar en els minuts finals i van posar la por en el cos al Cornellà amb dos gols.

Girona FC 0-1 Juvenil C

El gol de Kevin Zapata faltant pocs minuts per al final, sumat al gran treball de l’equip, va permetre sumar els 3 punts a casa del líder. Tercer triomf consecutiu del conjunt de Toni Pons que se situa segon a tan sols 4 punts del Girona.

CE Mercantil 1-3 Cadet A

Triomf in-extremis, el tercer consecutiu, del conjunt de Dani Pérez davant el Mercanti. Iván Blanco va avançar als verds però els blaugrana van empatar als pocs minuts de començar el segon temps, no obstant això, un doblet de Sergi Baldrich en els compassos finals va donar la victòria al Cornellà.

Cadet B 4-4 La Floresta

Pluja de gols al Nou Municipal en un partit que no es va decidir fins a l’últim minut. Carles Garrido i Balde van avançar al Cornellà però els visitants van retallar diferències a la mitja hora. Una completa segona meitat del conjunt visitant els va permetre remuntar el duel amb tres gols però Juan Ramón Torres, en l’últim sospir, va empatar.

FC Barcelona 3-1 Infantil A

Derrota dels nois de Pere Pérez davant el conjunt blaugrana. Malgrat avançar-se en el marcador al quart d’hora de partit, el Barça va empatar i va remuntar abans del descans. Tot just començar la segona meitat, de penal, van tornar a marcar per sentenciar.

Infantil B 3-1 UE Llagostera

Es va posar per davant el conjunt visitant, penúltim classificat, just abans del descans però el Cornellà, en una segona meitat molt completa, va remuntar el partit amb gols de Marc Mujal, Víctor Lendinez i Hugo Valdelvira.