Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, dos empats i cap derrota.
FC Barcelona 1-2 Juvenil A

El Juvenil A segueix sense posar-se límits. Victòria amb gols d’Arnau i Toni Badia en el camp del líder, fins a la jornada d’ahir. Un perfecte plantejament i un enorme treball en equip van permetre sumar la quarta victòria consecutiva i allargar l’excel·lent dinàmica.

Juvenil B 6-0 FE Palamós

Victòria de vital importància, amb golejada, del conjunt d’Alfonso Ortega al cuer del grup gràcies als gols de Gerard Fernández (x4), Javier López i Andy Villar. Segueix pendent el duel de la J17 a camp del Jabac i Terrassa.

Juvenil C 4-4 CE Europa

Se li va escapar la victòria al conjunt de Toni Pons en l’última mitja hora de partit. Després d’arribar al descans amb 2-1 en el marcador, gràcies als gols de Marc Rayo i Kevin Zapata, el Juvenil C va trepitjar l’accelerador en el segon temps i va marcar dos gols més, obra d’Ismael Benajem i Kevin Zapata de nou. Però l’Europa, lluny de rendir-se, es va venir a dalt i va aconseguir empatar el partit en el tram final.

Cadet A 1-1 FC Barcelona

Gran partit de futbol el que es va viure la tarda del dissabte en el Nou Municipal. Carles Garrido va avançar als de Dani Pérez però el conjunt blaugrana, líder del grup, va empatar abans del descans. En el segon temps, el Cadet A va poder sumar la victòria però la igualtat no es va tornar a moure del marcador.

AE Prat 1-2 Cadet B

Gran triomf, el segon consecutiu, del conjunt d’Alex Roca davant un rival directe en la classificació. Xavi Moreno va posar per davant al Cornellà però faltant 10 minuts per al final, el quadre local va aconseguir empatar, no obstant això, de nou Xavi Moreno li va donar la victòria al Cadet B en l’últim sospir. Sisena jornada sense perdre.

Infantil A 1-0 Jabac i Terrassa

Important victòria dels nois de Pere Pérez que recuperen sensacions després de 3 jornades sense guanyar. Marc Delgado va ser l’autor del gol en un partit competit al Nou Municipal.

Infantil B 2-1 Gimàstic Tarragona

Triomf vital del conjunt de David Milán davant un rival directe en la taula. Un inici fort de l’Infantil B, amb dos gols d’Alejandro Archs, va permetre situar el 2-0 en el marcador. En el segon temps, els visitants van retallar diferències en el marcador però la victòria es va quedar a casa.