11-12 de maig.

Juvenil A (Divisió d’Honor)

Fi de competició. 11a posició.

UE Figueres 3-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 29)

Derrota en l’últim desplaçament del curs davant l’últim classificat. Malgrat això, l’equip ha certificat la permanència en la categoria. Dissabte vinent al Nou Municipal, última jornada de lliga contra el Nàstic de Tarragona.

Juvenil C 1-1 Fundació Base Reus (Preferent, jornada 28)

Els verds van sumar un bon punt davant un dels millors equips de la categoria. Els visitants es van avançar en el tram inicial però el Cornellà va aconseguir empatar en la represa gràcies a la diana de Cheikh. El proper diumenge, última jornada de lliga a domicili contra el CE Europa.

Cadet A 2-1 Vic Riuprimer (Divisió d’Honor, jornada 29)

L’equip va haver d’emprar-se a fons per superar un rival descendit però molt combatiu. En el primer temps Diego va avançar els verds però en el segon va igualar el Vic. Uns minuts després, Unai va sentenciar amb el 2 a 1 definitiu. Diumenge vinent, última jornada de lliga a domicili contra el FC Sant Cugat.

CF Amposta 1-2 Cadet B (Preferent, jornada 29)

Gran victòria de l’equip, amb remuntada inclosa, davant el sisè classificat de la lliga. El doblet de Bruno en els minuts finals de partit va permetre als verds sumar els 3 punts. El proper dissabte al Nou Municipal, última jornada de lliga contra l’Escola Valls.

Infantil A 2-0 UE Quart (Divisió d’Honor, jornada 29)

El Cornellà va controlar el partit i amb un gol en cada meitat, obra de Pau i Max, va aconseguir la victòria. Diumenge vinent, última jornada de lliga a domicili contra l’Atlètic Segre.

UE Sant Andreu 2-0 Infantil B (Preferent, jornada 29)

Els verds no van estar còmodes i van acusar la falta de contundència en les àrees. El proper dissabte al Nou Municipal, última jornada de lliga contra el Can Rull.

Aleví Sub 12 A 12-0 PB Barcino (Segona Divisió, jornada 27)

Nova gran victòria de l’equip, que està a un triomf de proclamar-se campió de lliga. Dissabte vinent, visita al camp de l’EF Premier Barcelona.