Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

23-24 de març.

Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 25)

El partit contra el RCD Mallorca, jornada de Setmana Santa, es disputarà dimecres 27 de març a les 17:45h al Nou Municipal.

FC Barcelona 3-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 23)

El conjunt de Pau Morral va realitzar un gran partit, aconseguint aixecar un 2-0 en contra, però va acabar caient derrotat en el temps afegit. Els gols, obra de Pol i Izan. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.

Cambrils Unió 2-1 Juvenil C (Preferent, jornada 23)

Els verds no van poder donar-li continuïtat a l’últim triomf a casa. En un partit tancat i amb poques ocasions, els locals van ser més efectius i van aconseguir el triomf. El gol, obra de Cheikh. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.

CF Damm 2-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 23)

En un partit molt igualat, els petits detalls van decantar la balança cap al costat local amb dos gols, un en el tram final de la primera meitat i un altre en la segona. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.

Cadet B 1-0 FE Atlètic Vilafranca (Preferent, jornada 23)

Ròssec. Sisè triomf consecutiu per a un Cornellà al qual li va costar obrir la llauna i va acabar sofrint per a emportar-se 3 nous punts. El gol dels verds, obra de David Pérez. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.

Infantil A 5-0 Atlètic Sant Just (Divisió d’Honor, jornada 23)

Partit molt seriós de l’equip, que va tornar a mostrar-se superior i va aconseguir la sisena victòria consecutiva. Els gols, obra de Buba, Aniol, Jaime, Luilly i Max. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.

FC Can Buxeres 1-3 Infantil B (Preferent, jornada 23)

Els verds es van mostrar superiors al seu rival i van aconseguir la segona victòria consecutiva, gràcies al hattrick de Brunet. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.

CE Vila Olímpica 1-9 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 21)

L’equip es va mostrar molt superior al seu rival i va aconseguir 3 nous punts. Els verds es mantenen en el lideratge de la classificació invictes i amb ple de victòries. El pròxim cap de setmana, jornada de descans per Setmana Santa.