Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

9-10 de març.

Juvenil A (Divisió d’Honor)

Jornada de descans. Diumenge vinent a les 12h, l’equip de Dani Pérez visitarà al FC Barcelona.

CE Europa 2-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 21)

Derrota dels verds en un partit en el qual, amb el 0-0 en el marcador, van tenir oportunitats. Els locals, per part seva, amb un gol en pròpia i un altre prop del descans, van situar el 2-0. Ja en la segona meitat, els de Pau Morral ho van intentar però no va ser suficient. El proper dissabte, jornada a casa contra el Gimnàstic Manresa.

CE Manresa 1-0 Juvenil C (Preferent, jornada 21)

En un partit marcat per la intensa pluja, els nois de Víctor Irala no van estar còmodes i van encaixar l’únic gol als 25 minuts de joc. Els verds buscaran acabar amb la dinàmica negativa diumenge vinent a Nou Municipal contra el CF Blanca Subur.

CE Sabadell 3-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 21)

El conjunt de Sergi Carrasco no va sortir bé al partit i va encaixar dos gols en tot just 20 minuts, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la represa, Aran va retallar distàncies per a un Cornellà que va merèixer la igualada però el Sabadell, en la recta final, va sentenciar amb el 3-1. El proper diumenge, jornada a casa contra el FC Barcelona.

Cadet B 2-0 UE Sitges (Preferent, jornada 21)

Quarta victòria consecutiva d’un Cornellà que es va mostrar molt superior al seu rival. Els gols, obra d’Iker i Salah. Diumenge vinent, visita al camp de la UD Marianao Poblet.

Infantil A 6-0 Fundació Base Reus (Divisió d’Honor, jornada 21)

Quart triomf consecutiu i nova golejada per a un Cornellà que va superar clarament el seu rival realitzant un partit de gran esforç i concentració. Els gols, obra d’Eric de Gracia, Max, Oscar (x2), Erik Domínguez i Buba. Dissabte vinent, visita al camp del CE Sant Gabriel.

UE Sants 1-0 Infantil B (Preferent, jornada 21)

Els verds es van mostrar superiors i van tenir ocasions però no van ser capaces de materialitzar-les, encaixant l’únic gol del partit en l’equador del segon temps. El proper dissabte, jornada a casa contra el Sant Cugat FC.

CE Congrés 0-19 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 19)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir 3 nous punts. L’equip es manté en el lideratge de la classificació invicte i amb ple de victòries. La propera jornada, jornada a casa davant la FAF L’Hospitalet.