Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

24-25 de febrer.

CF Damm 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 22)

Punt treballat del conjunt de Dani Pérez davant un gran rival. Gerard va avançar els verds en el tram inicial de partit però la Damm va aconseguir igualar en la segona meitat. Diumenge vinent, jornada a casa contra el CE Sabadell.

Juvenil B 2-2 At. Segre (Lliga Nacional, jornada 19)

Els nois de Pau Morral van haver de sobreposar-se a un matiner gol en contra i van arribar al descans en igualtat, gràcies a la diana de Juan. En el segon temps, mateix guió; els visitants es van avançar novament i el Cornellà va aconseguir empatar amb un gol en pròpia. Positiva dinàmica de l’equip. Elproper dissabte, jornada a casa contra la UE Sant Andreu.

CD La Floresta 1-0 Juvenil C (Preferent, jornada 19)

Els nois de Víctor Irala van caure per la mínima realitzant un molt bon partit, especialment en la primera meitat. Després del descans, els verds van mantenir el bon nivell però en una acció aïllada van encaixar l’únic gol del partit. Dissabte vinent, jornada a casa contra el CF Amposta.

Girona FC 0-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 19)

Gran partit dels verds a casa del segon classificat, amb bon joc i ocasions però sense encert de cara a porteria. El proper diumenge, jornada a casa contra el CE Mercantil.

Cadet B 2-0 Cambrils Unió (Preferent, jornada 19)

Victòria de gran mèrit del Cornellà davant un rival que no perdia des del passat mes de setembre. Els gols d’Iker Casas i Saibo van permetre sumar 3 punts que ascendeixen els verds fins a la cinquena posició. Dissabte vinent, visita al camp de l’EF Base Calafell.

Infantil A 4-1 CE L’Hospitalet (Divisió d’Honor, jornada 19)

Una primera meitat de gran nivell va permetre els verds generar múltiples ocasions per arribar al descans amb un avantatge de 3-0, gràcies als gols de Luilly, Tité i Max. En la segona meitat, l’ “Hospi” va retallar distàncies però Mimoun va sentenciar amb el quart. El proper dissabte, visita al camp de l’EF Gavà.

Fundació Badalona 1-1 Infantil B (Preferent, jornada 19)

Gran esforç dels verds, que van sumar un punt al camp del líder. Aly va avançar el Cornellà en la segona meitat i poc després, mitjançant acció d’estratègia, van igualar els locals. Diumenge vinent, jornada a casa contra el CE L’Hospitalet.

CP Sarrià 1-17 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 17)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir 3 nous punts que els mantenen líders en solitari amb ple de victòries. La propera jornada, jornada a casa davant la PB Cinc Copes.