Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

17-18 de febrer.

EF Gavà 2-2 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 21)

El conjunt de Dani Pérez va sumar un punt amb sabor amarg. Després de situar-se 0-2 en el marcador gràcies als gols de Benet i Boiro, els locals van retallar distàncies poc abans del descans i van aconseguir empatar en l’últim minut de partit. La propera jornada, nou desplaçament al camp del CF Damm.

FE Grama 0-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 18)

Gran segona victòria consecutiva davant un rival directe en la taula. En una primera meitat en la qual el conjunt de Pau Morral es va mostrar superior, va arribar al descans vencent per la mínima gràcies al gol de Pol Montesinos. Després del descans, Pedro Soma va rematar al fons de la xarxa un servei de cantonada i va situar el 0-2. Fins al final, l’equip va saber patir per emportar-se el premi dels 3 punts. Diumenge vinent, els verds rebran l’At. Segre.

Juvenil C 0-1 FC Santfeliuenc (Preferent, jornada 18)

Els nois de Víctor Irala van realitzar un bon partit davant el segon classificat, i van tenir les seves oportunitats, però una acció puntal mal defensada va significar l’únic gol del partit. La propera jornada, desplaçament al camp del CD La Floresta.

Cadet A 3-1 Gimnàstic Manresa (Divisió d’Honor, jornada 18)

El conjunt de Sergi Carrasco va tenir l’encert de cara a porteria que en partits anteriors va faltar i va aconseguir un triomf que li permet tornar a la quarta posició. Els gols, obra de Nuhu i Diego (x2). La pròxima jornada, desplaçament al camp del Girona FC.

EF Gavà 0-1 Cadet B (Preferent, jornada 18)

En un partit igualat i amb poques ocasions, els verds es van emportar els 3 punts gràcies a la diana de Jenry en els instants finals. Diumenge vinent, l’equip rebrà el Cambrils Unió.

Nàstic de Tarragona 0-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 18)

Després d’una intensa i igualada primera meitat, en la qual Max va avançar l’equip, el Cornellà va encarrilar el partit en la segona gràcies a les dianes d’Erik Domínguez i Eric de Gràcia. El proper diumenge l’equip rebrà el CE L’Hospitalet.

Infantil B 0-2 RCD Espanyol (Preferent, jornada 18)

El Cornellà es va mostrar superior al seu rival gran part del partit però la falta de contundència en les àrees va ser determinant. La pròxima jornada, desplaçament al camp de la Fundació Badalona.

Aleví Sub 12 A 14-1 UE Sant Andreu (Segona Divisió, jornada 16)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir 3 nous punts que els mantenen líders en solitari amb ple de victòries. La propera jornada, desplaçament al camp del CP Sarrià.