Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

27-28 de gener.

Juvenil A 0-0 SD Huesca (Divisió d’Honor, jornada 18)

Nou empat sense gols al Nou Municipal en un partit en el qual el conjunt de Dani Pérez va merèixer el gol en múltiples ocasions. L’equip va realitzar un partit molt seriós però va haver de conformar-se amb un punt. La propera jornada, desplaçament al camp del Real Zaragoza.

FC Martinenc 2-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 16)

Derrota en l’inici de la segona volta. En una primera meitat bastant igualada, els locals van arribar al descans vencent per la mínima amb un gol en pròpia. En la segona part, major domini del Cornellà que fins i tot va marcar, encara que l’acció va ser anul·lada. Prop del final, el Martinenc va sentenciar. Dissabte vinent, l’equip rebrà el CE Sabadell.

Juvenil C 1-0 Nàstic de Tarragona (Preferent, jornada 16)

Gran esforç de tot l’equip que va aconseguir deixar els 3 punts, per segona setmana consecutiva, a casa. Pablo Griñán va ser l’autor de l’únic gol del partit. La pròxima jornada, desplaçament al camp de l’AE Prat.

Cadet A 3-2 EF Gavà (Divisió d’Honor, jornada 16)

El conjunt de Sergi Carrasco manté la bona línia després de superar un exigent Gavà. Els verds es van posar 3-0 en el marcador gràcies als gols de Nuhu (x2) i Lynel, però dues accions puntuals en zona defensiva van permetre al rival retallar distàncies en el marcador. Finalment, la victòria es va quedar al Nou Municipal. La propera jornada, desplaçament al camp de la UE Fornells.

FC Barcelona 3-0 Cadet B (Preferent, jornada 16)

Després de dues contundents victòries consecutives, els verds van caure davant el líder del grup. Dissabte vinent, l’equip rebrà la UE Castelldefels.

FC Barcelona 2-0 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 16)

Gran partit de l’equip que, malgrat la derrota, va competir a un gran nivell davant el segon classificat de la lliga. Els verds han estat una volta completa sense perdre. Dissabte vinent, l’equip rebrà el RCD Espanyol.

Infantil B 1-1 CD Sant Gabriel (Preferent, jornada 16)

Màxima igualtat en un intens partit davant un rival directe en la taula. Els verds, mitjançant Aly, van aconseguir empatar en la segona meitat. La pròxima jornada, desplaçament al camp de l’EF Premier Barcelona.

UAT Horta 2-4 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 14)

Partit molt intens que es va decidir en l’últim quart gràcies a la gran efectivitat dels líders de la categoria. El proper diumenge al Nou Municipal, últim partit de la primera volta contra el CE L’Hospitalet.