Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i una derrota.
Juvenil A 1-0 RCD Mallorca

Els de Miguel Ángel Samprón van superar a un rival de la part alta de la classificació gràcies al gol d’Oriol Pérez als pocs minuts de començar. El resultat va poder ser major a causa de les ocasions generades però la falta d’encert i les intervencions del porter visitant ho van evitar.

Girona FC 0-0 Juvenil B

Malgrat generar ocasions per marcar, els d’Alfonso Ortega van estrenar l’any amb un punt davant el Girona que els manté en la zona  mitja/baixa de la taula. Ara, el Juvenil B haurà de recuperar el partit pendent davant el Jabac i Terrassa, abans de l’aturada nadalenca, per lesió de l’àrbitre.

Juvenil C 6-0 UE Sant Andreu

Golejada del conjunt de Toni Pons, davant un rival directe en la classificació, que manté la bona dinàmica i escala fins a la tercera posició. Al descans es va arribar amb el resultat d’1-0 (Joan González) però en el segon temps, els doblets de Kevin Zapata i Sergio Bellido i el gol de Gerard Martín, van completar el resultat.

Cadet A 5-0 Jabac i Terrassa

El conjunt de Dani Pérez segueix sense afluixar. Partit molt complet i gran resultat davant un rival de la zona mitjana de la taula amb gols de Sergi Baldrich (x3), Arya Igami i Daniel Ponz. Els verds es mantenen en la quarta posició de la classificació i acumulen 12 jornades sense perdre.

CE L’Hospitalet 1-2 Cadet B

Després de l’1 a 0 al quart d’hora de partit, els d’Alex Roca no es van rendir i li van donar la volta al marcador en els últims minuts de partit gràcies als gols de Gerard Campaña i Daniel Bertran. Segona victòria consecutiva.

EF Mataró 2-2 Infantil A

Partit disputat al Municipal Can Batlle. Va començar marcant el conjunt local als 25 minuts però ràpidament, Adrià Mora va empatar per al Cornellà. Tot just començar el segon temps, de nou Adrià Mora va posar per davant als de Pere Pérez però faltant pocs minuts per al final els locals van igualar.

Infantil B 2-4 CE Europa

Després d’un fort inici dels visitants, en el qual es van posar 0 a 2 en el marcador, els verds van reaccionar i van aconseguir igualar el partit en la segona meitat gràcies als gols de Manuel Vila i Mateo Sciancalepore. Però l’Europa va apretar l’accelerador en el tram final i va fer dos gols més per emportar-se el triomf.