Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

13-14 de gener.

Juvenil A 0-0 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 16)

Els homes de Dani Pérez van començar l’any i la segona volta sumant un punt davant un rival que busca allunyar-se de la zona baixa de la taula. Els verds van gaudir d’oportunitats que no van saber materialitzar. La propera jornada, desplaçament al camp del CF Badalona.

Juvenil B 4-0 UE Figueres (Lliga Nacional, jornada 14)

Victòria molt important per estrenar el 2024 davant un rival directe en la classificació. El conjunt de Pau Morral es va mostrar superior durant tot el partit i va sumar els 3 punts. Els gols, obra de Barrantes (x2), Izan i Alejandro. La pròxima jornada, últim duel de la primera volta al camp del Nàstic de Tarragona.

Fundació Base Reus 2-0 Juvenil C (Preferent, jornada 14)

Derrota a domicili en el primer partit del 2024 per a un Cornellà que va fer un treball seriós però no va aconseguir puntuar. La propera jornada, darrer duel de la primera volta al Nou Municipal contra el CE Europa.

Vic Riuprimer 1-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 14 )

El conjunt ara dirigit per Sergi Carrasco, després de la marxa de Carlos Roa, va sumar un punt en el primer enfrontament de l’any. Amb el 0-1 en el marcador gràcies al gol d’Aran, els locals van aconseguir igualar abans del descans. Ja en la segona meitat els verds van continuar generant perill però l’encert del porter local va privar l’equip de sumar els 3 punts. La pròxima jornada, últim duel de la primera volta al Nou Municipal davant el FC Sant Cugat.

Cadet B 5-0 CF Amposta (Preferent, jornada 14)

El Cornellà, ara dirigit per José Mercado, va estrenar el 2024 amb un gran resultat davant un quart classificat que no es va rendir en cap moment. Els gols, obra de Jenry, David, Iker, Martí Jordan i Martí García. La propera jornada, darrer partit de la primera volta al camp de l’Escola Valls.

UE Quart 0-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 14)

Triomf a domicili en el primer duel de l’any. L’equip va mostrar superioritat des de l’inici però no va ser fins a la recta final quan va sentenciar. Max, amb un hattrick, va ser l’autor dels tres gols. La pròxima jornada, últim duel de la primera volta al Nou Municipal davant l’At. Segre.

Infantil B 3-2 UE Sant Andreu (Preferent, jornada 14)

Inici d’any amb remuntada i tres punts. El Cornellà no va realitzar una bona primera meitat i va marxar al descans perdent 0-2, no obstant això, la segona part va tenir un clar dominador i Pol Andrés, amb un altre hattrick, va permetre l’equip aconseguir la victòria. La propera jornada, darrer partit de la primera volta al camp del Can Rull.

PB Barcino 0-9 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 12)

Els verds van mostrar efectivitat, superioritat i van aconseguir 3 nous punts que els permeten estrenar el 2024 com a líders del grup. Dissabte vinent, gran partit al Nou Municipal contra l’EF Premier Barcelona, segon classificat.