Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

16-17 de desembre.

Juvenil A 0-1 CE Mercantil (Divisió d’Honor, jornada 15)

El conjunt de Dani Pérez va veure frenada la seva dinàmica positiva en l’últim partit de l’any. Els verds van encaixar el gol tot just començar el segon temps i no van aconseguir puntuar. Després de l’aturada nadalenca, l’equip començarà la segona volta a casa contra el Girona FC.

CF Lloret 1-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 13)

Els nois de Pau Morral van tancar el 2023 sumant un punt davant un rival directe en la taula. Barrantes, en la segona meitat, va fer el gol de l’empat per als verds. Després de l’aturada nadalenca, l’equip rebrà la UE Figueres.

Juvenil C 2-4 CF Can Vidalet (Preferent, jornada 13)

Els nois de Víctor Irala no van aconseguir acomiadar l’any amb un resultat positiu. Després d’una bona primera meitat que va acabar 1 a 1, els verds no van estar bé i van encaixar tres gols en els primers deu minuts del segon temps. Manel i Cheikh van ser els autors dels gols per al Cornellà. Després de l’aturada nadalenca, l’equip visitarà la Fundació Base Reus.

CD Sant Gabriel 1-2 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 13)

Els verds van realitzar un partit d’alt nivell i van aconseguir els 3 punts a domicili gràcies als gols de Lynel i Nuhu. Els nois de Carlos Roa tancaran l’any disputant el partit ajornat contra el Nàstic de Tarragona. I després de l’aturada nadalenca, l’equip visitarà el Vic Riuprimer.

CD La Floresta 3-1 Cadet B (Preferent, jornada 13)

El Cornellà no va aconseguir puntuar en la seva última sortida de l’any a terres tarragonines contra un rival de la zona alta de la taula. David va fer l’únic gol per als verds en la recta final de partit. Després de l’aturada nadalenca, l’equip rebrà el CF Amposta.

Infantil A 2-2 FC Martinenc (Divisió d’Honor, jornada 13)

Quart empat consecutiu per a un Cornellà que no va tenir el seu millor dia. Eric i Pol, amb els seus gols, van aconseguir igualar les dues dianes del conjunt rival. Després de l’aturada nadalenca, l’equip visitarà la UE Quart.

PB Anguera 3-2 Infantil B (Preferent, jornada 13)

La falta d’encert en zona d’atac i els errors puntuals van condemnar els verds en l’últim partit del 2023. Els gols, obra de Vara i Aly. Després de l’aturada nadalenca, l’equip rebrà la UE Sant Andreu.

Aleví Sub 12 A 8-0 Escola Pia Sarrià (Segona Divisió, jornada 11)

Els verds van mostrar efectivitat, superioritat i van aconseguir els 3 punts per tancar l’any com a líders invictes del grup. Després de l’aturada nadalenca, l’equip visitarà la PB Barcino.