18-19 de novembre.

Juvenil A (Divisió d’Honor)

Jornada de descans. Dissabte vinent, desplaçament al camp del CE Constància.

Juvenil B 3-2 RCD Espanyol (Lliga Nacional, jornada 10)

Gran partit del conjunt de Pau Morral, que acumula tres jornades consecutives sumant (un empat i dues victòries). Gran esforç de tot l’equip que va mostrar ambició i molt caràcter. Els gols, obra de Marc (x2) i Pol. El proper dissabte, desplaçament al camp de l’APA Poble Sec.

Juvenil C 2-2 FC Santboià (Preferent, jornada 10)

Al conjunt de Víctor Irala se li va escapar la victòria en l’últim minut de partit. Després de fer un gran esforç i anotar dos gols, obra d’Eugeni i Youssef, els visitants van aconseguir igualar en l’afegit. Diumenge vinent, nova jornada a casa contra l’EF Base Calafell.

Cadet A 0-1 CE L’Hospitalet (Divisió d’Honor, jornada 10)

Encara amb el partit pendent contra el CF Damm, els nois de Carlos Roa van sumar la primera derrota de la temporada a casa. L’únic gol del partit va arribar des del punt de penal en el tram final de la primera meitat. El partit del proper cap de setmana contra el Nàstic de Tarragona queda ajornat per al mes de desembre.

CF Martorell 1-3 Cadet B (Preferent, jornada 10)

Gran partit de l’equip, que va arribar al descans vencent 0-3 gràcies als gols de Salah (x2) i Saibo. Quarta victòria consecutiva. Dissabte vinent, jornada a casa contra la UE Rapitenca.

Gimnàstic Manresa 1-1 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 10)

Partit de molt de ritme i nivell davant un rival arribava com a líder del grup. Els verds, mitjançant Buba, van obrir la llauna als 60 minuts de partit però poc després els locals van marcar el definitiu 1 a 1. El Cornellà es manté en la tercera posició. El proper dissabte, jornada a casa contra el Girona FC.

Infantil B 1-1 CE Congrés (Preferent, jornada 10)

L’equip va sumar un punt davant un rival de la zona alta de la taula. Després d’encaixar gol als 3 minuts, als verds els va costar reaccionar però van aconseguir marcar en el tram final de partit mitjançant Aly. Dissabte vinent, desplaçament al camp del CE Europa.

FC Martinenc 2-9 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 8)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir els 3 punts. El proper diumenge, jornada a casa contra la PB Collblanc Sants.