Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Una victòria, quatre empats i una derrota.
Juvenil A – Real Zaragoza

El partit es disputarà el proper dimecres 19/12 a les 19:00h en el Nou Municipal.

Juvenil B 1-2 CF Damm

Molt bon partit del conjunt d’Alfonso Ortega que no va merèixer perdre davant un rival de la part alta de la classificació. Es va avançar el Cornellà als 24 minuts de partit gràcies al gol de Pablo però dos minuts més tard, els visitants van igualar. Ja en la segona meitat, la Damm li va donar la volta al marcador en una acció una mica dubtosa.

Juvenil C 4-2 Josep Maria Gené

Tercera victòria consecutiva del conjunt de Toni Pons en el Municipal d’Almeda. Després de situar el 2-0 en el marcador als 20 minuts de partit gràcies al doblet de Gerard Martín, el conjunt visitant va aconseguir empatar en la segona meitat, no obstant això, en el tram final el Juvenil C va trepitjar l’accelerador i va sentenciar el partit amb dos gols més de Jaume Font i Kevin Zapata.

Cadet A 1-1 RCD Espanyol

Bon punt el que va aconseguir el conjunt de Dani Pérez davant el segon classificat en el Municipal d’Almeda. Després del gol visitant prop de la mitja hora de partit, el Cornellà va fer justícia amb l’empat de Sergi Baldrich en l’últim sospir i que va permetre mantenir la dinàmica positiva de 9 partits sense perdre.

UE Castelldefels 2-2 Cadet B

Empat del Cadet B davant un rival directe en la classificació. Es va avançar el conjunt groc als 20 minuts però Gerard Campaña va igualar a la mitja hora. En el segon temps, Adrián Bobi va posar per davant al Cornellà però el Castelldefels va tornar a marcar ràpidament i va establir el 2 a 2 definitiu que manté al conjunt d’Alex Roca en la part mitjana/baixa de la taula.

CF Damm 0-0 Infantil A

Tercer empat consecutiu dels nois de Pere Pérez davant el tercer classificat. Malgrat les ocasions generades, cap dels dos equips va estar encertat de cara a porta i va haver-hi repartiment de punts. Amb aquest empat, l’Infantil A es manté en la setena posició de la classificació.

Infantil B 1-1 UE Sant Andreu

Empat del conjunt de David Milán en el Municipal d’Almeda davant un rival directe en la taula. L’Infantil B va obrir la llauna als 6 minuts gràcies al gol de Marc Mujal però el Sant Andreu, als deu minuts de començar la segona meitat, va marcar i va establir l’empat a 1 definitiu.