Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

14-15 d’octubre.

Juvenil A 1-3 CF Damm (Divisió d’Honor, jornada 7)

Els verds, que van competir a molt bon nivell i van aconseguir empatar en la segona meitat, no van poder puntuar davant el segon classificat de la lliga. Gol de Joan Benet. Dissabte vinent, desplaçament al camp del CE Sabadell.

UE Sant Andreu 1-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 5)

Les àrees van tornar a ser determinants. Els nois d’Alfonso Ortega no van poder remuntar el matiner gol del Sant Andreu i van caure derrotats per la mínima. El proper diumenge, jornada a casa contra el CE Europa.

CF Amposta 3-1 Juvenil C (Preferent, jornada 5)

El conjunt de Víctor Irala va tornar de buit del seu desplaçament a Amposta. L’equip va malgastar clares ocasions a favor i va arribar al descans perdent 2-0. En la segona meitat, Oriol va retallar diferències però en els minuts finals els locals van sentenciar. Tots dos equips van acabar amb 10 jugadors per expulsió. Dissabte vinent, jornada a casa davant el CE Manresa.

CE Mercantil 1-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 5)

Els nois de Carlos Roa van sumar un punt en el sempre exigent camp del Mercantil. Després d’una discreta primera meitat, els locals es van avançar i van arribar vencent al descans. Ja en el segon temps, el Cornellà va millorar, va aconseguir empatar mitjançant Diego i va tenir ocasions per emportar-se la victòria. El proper dissabte, jornada a casa davant el CE Sabadell.

Cadet B 4-4 EF Base Calafell (Preferent, jornada 5)

No va aconseguir sumar els 3 punts un Cornellà que va fer mèrits més que suficients. Amb 4 a 2 en el marcador, els visitants van empatar en els minuts finals de partit. Els gols del Cornellà, obra de Saibo (x2), Miguel i Salah. Diumenge vinent, desplaçament al camp de la UE Sitges.

Infantil A 3-0 EF Gavà (Divisió d’Honor, jornada 5)

L’Infantil A va aconseguir la quarta victòria consecutiva. Després d’una primera meitat igualada, els verds van portar la iniciativa en la segona part i es van fer amb la victòria i els 3 punts. Els gols, tots en els segons 35 minuts, obra de Tité, Eric i Max. El proper dissabte, desplaçament al camp de la Fundació Base Reus.

CE L’Hospitalet 1-1 Infantil B (Preferent, jornada 5)

El Cornellà va sumar un punt en un partit en el qual es va mostrar superior però no va saber sentenciar. Gol d’Aly. Dissabte vinent, jornada a casa davant la UE Sants.

PB Cinc Copes 1-2 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 3)

Treballada i ajustada victòria de l’equip davant un exigent rival que arribava invicte. Doblet d’Iker. El proper diumenge, jornada a casa davant el CE Congrés.