Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

7-8 d’octubre.

Juvenil A 3-0 EF Gavà (Divisió d’Honor, jornada 6)

Segona victòria consecutiva per als verds, i primera a casa, després de realitzar un seriós partit. Gols de Joan Benet (x2) i Julià. Diumenge vinent, nova jornada al Nou Municipal contra el CF Damm.

At. Segre 2-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 4)

Derrota per la mínima del conjunt d’Alfonso Ortega a domicili, en un partit en el qual els errors en les àrees van condemnar l’equip. Gol de Barrantes. El proper dissabte, nou desplaçament al camp de la UE Sant Andreu.

Juvenil C 2-4 CD La Floresta (Preferent, jornada 4)

El conjunt de Víctor Irala no va aconseguir mantenir l’avantatge amb la qual va arribar al descans, 2-4, i va acabar caient en la segona meitat contra el líder del grup. Gols de Manel i Pablo. Dissabte vinent, desplaçament al camp del CF Amposta.

Cadet A 2-1 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 4)

Els nois de Carlos Roa no baixen el ritme, quatre de quatre. Davant el Girona, els verds van arribar al descans perdent per la mínima però van aconseguir remuntar en el segon temps gràcies a les dianes d’Unai i Marc. Dissabte vinent, desplaçament al camp del CE Mercantil.

Cambrils Unió 1-0 Cadet B (Preferent, jornada 4)

Els verds, en un partit intens i disputat, van caure per la mínima al camp d’un rival de la zona alta del grup. El proper diumenge, jornada a casa contra l’EF Base Calafell.

CE L’Hospitalet 1-2 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 4)

Tercer triomf consecutiu per a un Cornellà que va haver de remuntar per emportar-se els 3 punts davant un rival molt combatiu. Els gols, obra de Max (x2). Diumenge vinent, jornada a casa contra l’EF Gavà.

Infantil B 0-3 Fundació Badalona (Preferent, jornada 4)

L’equip va competir i va donar la cara davant el líder invicte del grup però no va aconseguir puntuar. El proper dissabte, desplaçament al camp del CE L’Hospitalet.

Aleví Sub 12 A 13-0 CP Sarrià (Segona Divisió, jornada 2)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir els 3 punts. Diumenge vinent, desplaçament al camp de la PB Cinc Copes.