13-14 de maig.

Juvenil A (Divisió d’Honor)

Fi de competició. 9a posició.

Juvenil B 5-1 Cerdanyola FC (Lliga Nacional, jornada 29)

En un partit sense res en joc, els nois d’Alfonso Ortega es van mostrar dominadors des de l’inici. Gols d’Archs (x3), Benet i Tejada. Diumenge que ve, última jornada de lliga al camp del CE Mercantil.

Juvenil C 2-0 CD La Floresta (Preferent, jornada 29)

Victòria molt treballada dels pupils de Víctor Irala davant un rival molt intens. Els gols, tots dos en la segona meitat, obra de Leo i Alejandro. Dissabte que ve, última jornada de lliga al camp de l’At. Segre.

CD Sant Gabriel 2-2 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 29)

Malgrat situar-se 0-2 en el marcador gràcies als gols d’Oscar i Bryan, els nois de Carlos Roa van encaixar per partida doble i en tot just cinc minuts en el segon temps. Dissabte que ve, última jornada de lliga a casa contra el Sant Cugat FC.

Cadet B 3-0 CD La Floresta (Preferent, jornada 29)

Gran partit a nivell col·lectiu i victòria per tancar la temporada a casa. Domini, intensitat i efectivitat. Gols de Harol, Aran i Lynel. Dissabte que ve, última jornada de lliga al camp del Marianao Poblet.

Infantil A 2-1 UE Sant Andreu (Divisió d’Honor, jornada 29)

Nova victòria del Cornellà, l’última de la temporada a casa, davant un rival ja descendit. L’equip es va posar per davant en el marcador gràcies als gols de Martí i Mateo en la primera meitat. Després del descans, el ritme del joc va baixar i els visitants, ja en els instants finals, van retallar distàncies. Diumenge que ve, última jornada de lliga al camp del CD Sant Gabriel.

CF Unificació Llefià 0-4 Infantil B (Preferent, jornada 29)

Gran feina de l’equip, que va deixar sentenciat el partit en la primera meitat amb quatre gols, obra de Tité (x2), Bangaly i Arnau. Dissabte que ve, última jornada de lliga a casa contra el CD Sant Gabriel.

Aleví A +10-0 At. Sant Just (Tercera Divisió, jornada 27)

Aquesta victòria proclama l’equip CAMPIÓ DE LLIGA faltant tres jornades per finalitzar la temporada. ENHORABONA! Dissabte que ve, visita al camp de la UE Castelldefels.