Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

29-30 d’abril.

FC Barcelona 2-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 29)

Els nois de Dani Pérez van perdre en l’últim desplaçament de la temporada davant el campió de lliga, en un partit disputat i que es va decidir en la segona meitat. El gol del Cornellà, obra de Carles. Diumenge que ve, última jornada de lliga a casa davant el Real Zaragoza.

Juvenil B 0-1 FC Barcelona (Lliga Nacional, jornada 27)

Partit intens i molt diputat al Nou Municipal. Els d’Alfonso Ortega, malgrat el resultat, van merèixer molt més. Diumenge que ve, visita al camp del Gimnàstic Manresa.

Juvenil C 3-2 EF Sant Pere San Pablo (Preferent, jornada 27)

Victòria amb remuntada inclosa per al conjunt de Víctor Irala. Els visitants es van avançar en els primers compassos però, primer Izan i en el segon temps Alejandro Archs, li van donar la volta al marcador pel Cornellà. Poc després, el conjunt de Tarragona va empatar però de nou Archs va aparèixer en els minuts finals per deixar la victòria a casa. Dissabte que ve, visita al camp del Nàstic de Tarragona.

Gimnàstic Manresa 0-3 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 27)

Partit molt treballat que va arribar sense gols al descans. Després del pas per vestuaris, els verds es van fer amb el control i van marcar tres gols, obra de Cheikh, Jan i Palma. Diumenge que ve, jornada a casa davant el Girona FC.

Cadet B 2-1 FE At. Vilafranca (Preferent, jornada 27)

Triomf treballat i sofert davant un rival intens. Els verds es van avançar a l’inici de la segona meitat mitjançant Jordi però poc va trigar a empatar el conjunt rival. I quan tot semblava definitiu, va aparèixer Aran per fer el 2 a 1 final. Diumenge que ve, visita al camp de la UE Sant Ildefons.

Infantil A 2-3 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 27)

Derrota per la mínima davant un gran rival. Inici trepidant amb 3 gols en tot just 20 minuts i que va deixar els verds 2 a 1 en el marcador, gràcies a les dianes de Benito i Cuadrado. Després del descans, dos gols pràcticament seguits li van donar la victòria al conjunt gironí. Diumenge que ve, visita al camp del CE Mercantil.

FC Sant Cugat 1-1 Infantil B (Preferent, jornada 27)

Superioritat d’un Cornellà que no va aconseguir sumar els 3 punts a domicili però que va aconseguir empatar el partit gràcies al gol de Tité en el tram final. Diumenge que ve, jornada a casa davant la PB Cinc Copes.

Aleví A +10-1 Sector Montserratina (Tercera Divisió, jornada 25)

El Cornellà continua fent una temporada de rècord situat en la primera posició amb ple de victòries. Dissabte que ve, visita al camp de la Fundació Prat.