REMUNTADA I VICTÒRIA IMPORTANT (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » REMUNTADA I VICTÒRIA IMPORTANT (1-2)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

El Cornellà s’imposa per la mínima davant l’Orihuela.

La UE Cornellà ha remuntat el matiner gol de l’Orihuela i s’ha fet amb els 3 punts gràcies als gols de Pablo Fernández i Cristian Lobato.

El partit ha començat de la pitjor manera possible. Als 2 minuts, Antonio ha avançat als locals amb una rematada de cap. A partir d’aquí, encara que sense fortuna, els de casa han tingut un parell d’acostaments a l’àrea de Ramón a la recerca del segon.

Als 16 minuts, el Cornellà ha tingut la primera oportunitat amb una rematada que ha sortit desviada. Poc després, una altra acció des de la cantonada a favor ha generat complicacions a la defensa groga. Amb la victòria per la mínima per a l’Orihuela, s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, tot just començar, Pablo Fernández ha rematat una acció des de la banda i ha establert la igualada. Arran de l’1-1, el partit s’ha obert i tots dos equips han protagonitzat accions sobre l’àrea rival.

En el 76′, els de Miguel Ángel Villafaina han tingut una doble oportunitat mitjançant Solano i Pitu que Ramón ha refusat a la perfecció i tot seguit, Lobato ha marcat el segon després d’una bona rematada. Excel·lent reacció.

Fins al final, els de Fernández Romo han aguantat i s’han fet amb una victòria de vital importància per deixar enrere la mala dinàmica i escalar posicions en la taula.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà a la UE Llagostera en la 12a jornada de lliga (diumenge, 18h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Enrique Miralles

Resultado: Orihuela CF 1-2 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Antonio, 2′) / 1-1 (Pablo Fernández, 48′) / 1-2 (Lobato, 79′)

Àrbitre: Fulgencio Madrid Martínez. Ha amonestat als locals Luis Gilabert i Pina i als visitants Pablo Fernández, Baro, Óscar Prats i Esteve.

ORIHUELA CF: Emilio, Pina, Nacho Porcar, José Carlos, Nico (Pitu, 65′), Rodri, Antonio, Luis Gilabert (Brian, 70′), Fondarella, Chechu Flores (Solano, 67′) i Pedro Inglés.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats, Baro, Javi Jiménez, Eloy Gila, Leo (Fer Pina, 68′), Cristian Pérez, Mario Robles, Nana, Pablo Fernández (Esteve, 77′) i De Baunbag (Lobato, 45′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “El partit ha començat de la pitjor manera possible. La segona part hem estat un altre Cornellà i ens ha sortit bé. Del possible 2-1, que ha parat Ramón, hem passat l’1-2. Molt content amb aquesta victòria.”