REAL UNIÓN CLUB – UE CORNELLÀ (JORNADA 1)

Inicio » Notícies » Actualitat » REAL UNIÓN CLUB – UE CORNELLÀ (JORNADA 1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

REAL UNIÓN CLUB – UE CORNELLÀ (JORNADA 1)

La competició arrenca a Irun.

Fi a les proves. La Primera Federació 2022-23 arrenca i la Unió Esportiva Cornellà s’estrena a domicili, davant del Real Unión Club d’Irun. Després d’una pretemporada amb moltes novetats; plantilla, estadi, etc., la UEC s’ha preparat durant setmanes per arribar en les millors condicions al debut de lliga. Fins a 12 incorporacions ha presentat el conjunt de Gonzalo Riutort. Moltes novetats per afrontar una nova temporada, exigent i molt apassionant.

Per part seva, el Real Unión Club ja va militar la passada campanya al grup I de Primera RFEF i va acabar en una meritòria vuitena posició, quedant a tan sols 2 punts del play-off. Una entitat històrica que ha estat molts anys en la categoria de bronze del futbol espanyol. A més, va ser un dels deu clubs fundadors del Campionat Nacional de Lliga al 1929 i té en el seu palmarès quatre títols de Copa del Rey.

Sens dubte, un partit que passarà a la història per ser la primera vegada que la nostra entitat visita la ciutat d’Irun -Guipúscoa- per mesurar-se al Real Unión Club.

DADES D’INTERÈS

  • Horari: Diumenge 28 d’agost, 12h. Stadium Gal.
  • Àrbitre: Sergio Usón Rosel (C. Aragonés).
  • Seguiment: A través de la plataforma InStat TV i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #RealUniónCornellà.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs