REAL SOCIEDAD B 1-2 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J27)

Inicio » Notícies » Actualitat » REAL SOCIEDAD B 1-2 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J27)

La segona consecutiva a domicili.

La UE Cornellà va vèncer per primera vegada a Zubieta realitzant un partit molt seriós i va sumar 3 punts, gràcies als gols de Teddy i Robert Simón, que permeten continuar avançant cap a l’objectiu.

Un contratemps en forma de lesió de Rubén Miño, que va haver de ser substituït per Yari, va marcar una primera meitat equilibrada i en la qual cap dels dos equips, excepte accions aïllades, va generar clar perill.

Empat sense gols al descans que poc va trigar a desfer-se. En la represa, Teddy va finalitzar a la perfecció una assistència de Caballero i va introduir la pilota al fons de la xarxa, 0-1. Però la reacció local no es va fer esperar i als 75 minuts, Alberto Dadie va colpejar ras  i va superar Yari per establir la igualada.

Ja en els minuts finals, els homes de Gonzalo Riutort van creure en el triomf i van anar per ell. Així va ser com Caballero novament va assistir de manera magistral i va permetre Robert Simón fer el segon i definitiu 1 a 2.

Amb aquest triomf, el vuitè del curs per als verds, l’equip se situa amb 33 punts en la taula classificatòria, 6 per sobre de la zona de descens.

Dissabte vinent, 16 de març, la UE Cornellà rebrà el Nàstic de Tarragona a l’Stage Front Stadium (17h).

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Zubieta

Competició: Jornada 27 – Primera Federació grup I

Gols: 0-1 (Teddy, 57′) / 1-1 (Dadie, 75′) / 1-2 (Robert Simón, 88′)

Àrbitre: Daniel Pastoriza Iglesias. Va amonestar el local Jon Martín, i els visitants Toni Arranz, Clau Mendes i Marc Tenas.

REAL SOCIEDAD B: Ayesa, Zoilo, Cantero, Gorrotxategi, Dadie, Fiabema (Ekain, 86′), Goti (Arkaitz 80′), Martín, Azkune (Eder, 65′), Mikel (Ochieng, 65′) i Rupérez.

UE CORNELLÀ: Miño (Yari, 19′), Andreu, Toni Arranz (Pedro, 65′), Armando, Teddy (Gonpi, 85′), Clau, José Mas, Ayala, Caballero, Eudald i Tenas (Robert, 65′)