PUNT TREBALLAT A DOMICILI (2-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » PUNT TREBALLAT A DOMICILI (2-2)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

El Cornellà estrena la segona volta amb un empat a Olot.

Final i inici de volta amb el mateix resultat. La UE Cornellà ha sumat un punt en la seva visita a Olot, en el segon partit consecutiu a domicili de l’any.

Uns minuts de tanteig i possessió local han estat els protagonistes dels primers compassos de partit. A poc a poc, no obstant això, el Cornellà s’ha sentit més còmode i ha fet un pas cap endavant, generant perill i arribant a l’àrea defensada per Ballesté.

Als 23 minuts, la primera clara per als verds: Max Marcet, en una doble acció, ha provat fortuna però sense èxit final. Poc després, ha arribat la rèplica local amb una rematada de Juan Delgado que ha sortit fora per poc. Tot seguit, Xumetra ha rematat al pal una centrada lateral.

Moviments en totes dues àrees que en la recta final del primer temps han donat els seus fruits; primer per al Cornellà. Després d’una bona acció en atac, Eloy Gila ha definit a la perfecció per obrir el marcador. I just abans del xiulet del descans, Juan Delgado ha rematat una pilota des de la banda per situar la igualada.

En el segon acte, els locals han buscat mantenir la possessió davant un Cornellà intens i molt atent. Però el rumb del partit ha donat un gir radical quan el col·legiat, al 63′, ha assenyalat el punt de penal per a l’Olot; Xumetra no ha fallat i ha posat per davant al seu equip.

Amb temps per davant, els de Fernández Romo no han tirat la tovallola i han continuat picant pedra a la recerca del gol de l’empat. Un empat que ha arribat també des dels onze metres, obra d’Agus Medina, en l’últim minut del temps reglamentari.

El Cornellà suma un punt en un partit que se li ha posat de cara però que després ha hagut de barallar per sumar. Un punt que demostra el valor d’un equip que mai es rendeix. A més, una altra nota positiva del partit ha estat el debut en lliga de 4 jugadors #madeInCornellà: Juanma, Aschalew, Gerard i Gonzalo.

La setmana vinent, doble partit a casa. Dijous 21 rebrem al FC Barcelona als 1/16 de final de la Copa del Rey i diumenge 24 de gener, tretzena jornada de lliga davant l’AE Prat (19h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Estadi Mpal. d’Olot

Resultat: UE Olot 2-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Eloy Gila, 43′) / 1-1 (Juan Delgado, 45′) / 2-1 (Xumetra, 63′ p.) / 2-2 (Agus, 89′ p.)

Àrbitre: Sergio Usón  Rosel. Ha amonestat els locals Eloi, Juan Delgado i Blázquez, i els visitants Rulo, Dorca i Borja García.

UE OLOT: Ballesté, Soler (Salines, 79′), Barnils, Aspar, Blázquez, Eloi, Pedro, Xumetra (Chabboura, 86′), Kilian, Vivi i Juan Delgado (Escoruela, 79′).

UE CORNELLÀ: Juanma, Rulo (Estellés, 73′), Dorca, Kevin Presa (Aschalew, 80′), Eloy, Maxi (Gerard, 90′), Guzmán, Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Ontiveros (Gonzalo, 80′).