PRIMER DESPLAÇAMENT DE L’ANY

Inicio » Notícies » Actualitat » PRIMER DESPLAÇAMENT DE L’ANY
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PRIMER DESPLAÇAMENT DE L’ANY

La UE Cornellà visitarà a la UE Olot en horari matinal.

Els verds es desplaçaran a la Garrtoxa per enfrontar-se a la UE Olot en la 21a jornada de lliga.

La immillorable dinàmica del conjunt de Fernández Romo, especialment a casa, ha situat a l’equip a tan sols 1 punt de la zona de playoff d’ascens. Les últimes 6 victòries consecutives al Nou Municipal, sumat a una única derrota en els últims 10 partit, situen al Cornellà entre els equips més en forma del grup. Duel important per reafirmar-se en la part alta.

L’Olot, per part seva, ve de guanyar davant l’Ebro a domicili. Situats en la desena posició amb 28 punts, els de Raúl Garrido buscaran fer-se forts a casa amb la seva fidel afició per sorprendre al Cornellà i poder enganxar-se al grup davanter de la classificació.

UE Olot i UE Cornellà, a Segona Divisió B, s’han enfrontat quatre vegades a l’Estadi Municipal d’Olot:

Temporada 14/15: Olot 0-0 UEC

Temporada 15/16: Olot 2-0 UEC

Temporada 17/18: Olot 1-3 UEC

Temporada 18/19: Olot 1-1 UEC

SEGUIMENT

El duel entre Olot i Cornellà es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 19 de gener a les 12h a l’Estadi Municipal d’Olot i serà dirigit pel col·legiat Daniel Yuste Querol (Comitè Territorial Valencià).

ZONA MIXTA

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“L’equip sempre mostra fortalesa i fiabilitat però fora de casa costa més, tots els equips són intensos i busquen fer-se forts en el seu camp. L’actitud i motivació són bones i serà una qüestió de desenvolupament del joc. Serà important que sapiguem fer-ho bé en les fases en les quals ens toqui defensar i que siguem capaços de fer mal en atac.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs