PRÈVIA | UE CORNELLÀ – AT. LEVANTE

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | UE CORNELLÀ – AT. LEVANTE
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | UE CORNELLÀ – AT. LEVANTE

La màgia de la Segona B torna al Nou Municipal.

El Primer Equip estrenarà la temporada 2018/19 en el Nou Municipal rebent al At. Levante, en el partit corresponent a la segona jornada de lliga.

Després del positiu punt en el debut davant la UE Olot, en el qual l’equip va competir i va oferir una imatge de conjunt seriós i compromès, els homes de Xavi Calm s’estrenen a casa enfront de l’Atlético Levante.

El conjunt de la Comunitat Valenciana va ser l’únic en marcar tres gols i no rebre cap en la primera jornada. La victòria dels de Luis García Tevenet davant el Terol, els situa en el més alt de la taula. Encara que és anecdòtic a hores d’ara, els granota buscaran defensar la seva condició de líder a Cornellà.

UE Cornellà i At. Levante s’han enfrontat dues vegades en competició oficial en el Nou Municipal:

Temporada 15/16: UEC 0-1 At. Levante

Temporada 16/17: UEC 2-1 At. Levante

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Sergio i Roman (lesionats) però recupera a Gaspar.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -dissabte- 1 de setembre a les 20:00 hores en el Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Marcos Latorre Gracia (Comitè Territorial Aragonés).

ZONA MIXTA

XAVI CALM: ”L’equip afronta el partit amb la màxima il·lusió de tornar a jugar a casa després del final de la temporada passada. Tenim ganes de tornar a estar amb l’afició. Després del partit davant l’Olot estem contents perquè, dins d’un equip nou, vam demostrar una imatge sòlida i d’una plantilla compromesa. El At. Levante és un equip que competeix molt bé. Nosaltres ho haurem de fer molt bé per superar-los”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs